reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Marciosz- sliczny i duzy synek gratuluje:-)

Ja juz tez po wizycie mala narazie siedzi na moim pecherzu nie spieszy sie jej
wazy :1255g troche malo myslalam ,ze bedzie wiecej no coz moja dieta cukrzycowa chyba jej nie sluzy .No i niestety jutro ide do szpitala mam zastoj w nerce juz wiem dlaczego mnie tak bolalo a myslalam ,ze to mala mi uciska :-(a tu niespodzianka . Najwazniejsze ,ze z moja kruszynka wszystko dobrze ja jakos wytrzymam nie powiem boli za...:-(

czarnulka -gratuluje udanej wizyty i syneczka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czarnulka, marciosz gratuluję serdecznie!

U mnie niestety nie tak kolorowo. Ból brzucha jednak nie taki nic nieznaczący. Szyjka mi się skróciła do 2,6cm. Do tego pani dr wykryła u Andrzejka arytmię. Jutro rano ląduję na kilka dni w szpitalu celem wykonania wszystkich niezbędnych badań...:(

Gratuluje dobrych wiesci,Marciosz-synus sliczny

Kciuki za idące do szpitala &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Laru-cisnienie mierze w domu 2x dziennie i jest ok (120-130/70-80), u lekarza zawsze mam wyzsze (syndrom bialego fartucha), tak samo bylo w 1 ciąży

reklama
Do góry