reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

czarnulka gratuluję udanej wizyty!!!
evi26 przykre to ze musisz do szpitala iść, no ale może przynajmniej lekarze pomogą i Twoje boleści sie zakończą. Trzymam kciuki &&&&&
mavika za Ciebie i maleństwo równnież kciukasy, oby szybko udało się wyjść ze szpitala!

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i ślicznych maluszków!!! Ja wizytuję za 2 tygodnie dopiero ale usg będę mieć dopiero za jakieś 4 tygodnie dopiero :no: Doczekać się nie mogę!!!!

Za kolejne wizyty trzymam kciuki!!!!

Marciosz gratuluje dobrych wiesci synus sliczny:-)

evi wspolczuje zastoju w nerce ale w szpitalu powinni ci ulzyc.trzymam &&&& za szybkie wyjscie.

czarnulka gratuluje udanej wizyty:-)

mavika &&& oby wszystko bylo dobrze i szybko wrocilas w 2paku do domku:-)

Ja mam od jakiegoś czasu 130/70. A na wizytach wyższe bo efekt białego fartucha. Lekarz chucha na zimne i od miesiąca biorę Dopegyt

ja mam 120/70-80 a na wizytach ok 130-140/80; przez 2 miesiące mierzyłam w domu bo już 140/90 to za dużo,ale lekarz nic mi nie zalecił bo podobno 120/70 to idealne (a takie w większości miała w domu) więc tabletki nie były konieczne:-)

Dziękuje dziewczęta za pochwały urody mojego Mikołaja, mi też się wydaję ślicznusi, ale już nie jestem obiektywna bo po prostu się w nim zakochałam !

Trzymam kciuki za kolejne wizyty majóweczek, żebyście były szczęśliwe jak ja !

hej,
ja po wizycie.Uczucia mieszane.Z mala wszystko ok.Szyjka coraz krotsza,miekka-tragedi nie ma ale mogloby byc lepiej jak to lekarz ujal.Twardnienia to nie braxtony:-( W 20min ktg zarysowaly sie dwa skurcze niw braxtonowe:-/
mala glowa w.dol ale skosnie wiec nie do konca tak jak byc powinna.
GBS pobrany bo kto wie kiedy urodze:-/
Moge byc w domu,nospa magnez wypoczynek.Mam wytrzymac jeszcze dwa tygodnie!!
nozesz ***** mac...

reklama
Noelle - nie panikuj, dasz radę, co to 2 tygodnie, jak już 32 masz za sobą :tak:

leżeć, nie fikać i będzie dobrze :tak: zobacz na swój suwaczek - zaraz na czerwone pole wjedziesz :-D

Córa zdrowa :happy: ciesz się :tak:

ja odhaczam, że wizytę zaliczyłaś pozytywnie ;-)

Do góry