reklama
Gniecha
Zaangażowana w BB
To zależy od pH moczu
To za sprawą betaniny (czerwony barwnik w burakach) - jest nieszkodliwa i wydalana z moczem. Może mieć różne kolory zależnie od kwaśności moczu. Azotanów jest na tyle mało że nawet kilka porcji zupy (a Ja kocham barszcz :-)) nie wpłynie jakoś znacząco na wyniki. Lekarza można poinformować że jadło się barszczyk. Choć w sumie nie jest to potrzebne. Nikt nie powie, że to krwiomocz, skoro sprawdzają to laboratoryjnie. To mocz może zmienić betaninę a nie betanina mocz. ;-)
Cześć dziewczyny
dziś mam wizytę o 16.30, ale niestety bez usg tylko pewnie podglądanko co z szyjką macicy, bo mam z nią już jakieś problemy, dalsze zwolnienie lekarskie i kolejne leki tzn. luteina.
Dziewczyny mam pytanie, do którego tygodnia trzeba brać luteinę?czy któraś z Was w pierwszej ciąży brała ją aż do porodu? jestem ciekawa czy ją się odstawia jak łożysko zaczyna swoją produkcję, czy może się zdarzyć że będą ją brała do porodu?
dziś mam wizytę o 16.30, ale niestety bez usg tylko pewnie podglądanko co z szyjką macicy, bo mam z nią już jakieś problemy, dalsze zwolnienie lekarskie i kolejne leki tzn. luteina.
Dziewczyny mam pytanie, do którego tygodnia trzeba brać luteinę?czy któraś z Was w pierwszej ciąży brała ją aż do porodu? jestem ciekawa czy ją się odstawia jak łożysko zaczyna swoją produkcję, czy może się zdarzyć że będą ją brała do porodu?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Alfa trzymam kciuki.
Ja też znam dziewczynę, która brała lutkę do czasu, aż ciąża nie była donoszona.
Ja też znam dziewczynę, która brała lutkę do czasu, aż ciąża nie była donoszona.
eklerkaa
Fanka BB :)
Gniecha ja tez mialam krwiaka w tej ciazy wykryty byl w 8 tyg po 3 tyg ani sladu tez bralam luteine
reklama