reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Ninnette, nie mam kompletnie doświadczenia w cc, więc średnio mogę ci doradzić:-( moje znajome rodziły sn na Inflanckiej i są zadowolone, ja mam doświadczenie z Madalińskiego i osobiście uważam że tam spotkałam najfajniejsze położne, ale na lekarzach się zawiodłam i już tam nie wrócę, no i oni raczej nie lubią "problemowych" ciężarnych, więc mogą ci odmówić...
Czerniakowski, raczej niezbyt dobrze mi się kojarzy, ale nie wiem czemu..

Dziękuje dziewczyny.Staram sie nie stresowac ,tym bardziej ze to nie pierwszy raz.Poprostu ja tez zbyt duza nie jestem wiec raczej 4 kg dziecka miec nie bede;)Tak sobie to tlumacze.We wtorek umowilam sie na te przeplywy .eh...oby do wtorku

hej laseczki!!! po wizycie jestem w domu.
dobrze przewidywałam że wszystko nisko bo nad pessarem zrobiło się rozwarcie wielkości piłeczki ping-pongowej i pęcherz wpukla się do pochwy. główka bardzo nisko ale jak to doktorek stwierdził jestem nieprzewidywalna i jeszcze różnie może być.
z racji powyższego nie ma co czekać na skurcze bo w każdej chwili moga mi odejść wody wię zaprosił mnie w środę na IP bo akurat ma dyżur i likwidujemy całe to moje ustrojstwo (szew i pessar).

wizyta zabawnie wyglądała bo najpierw samolot, potem usg które go trochę zaskoczyło tym rozwarciem a potem jeszcze raz samolot. zmarnowałam mu 2 wzierniki:-)
myślałam że pochodzę już więcej ale leżę do środy bo wolę rodzić bez mojego sprzętu niż bać się że mi się coś rozerwie.
tyle u mnie

Nooo, Kartagina, w takim razie wygląda na to, że do przyszłej niedzieli będziesz najpewniej rozpakowana :-)
A ja jego reakcja na Twój widok dzisiaj? :-D

reklama
Noelle wszystko jeszcze zalezy od sprzetu.W niektorych placowkach jest lepszy,w innych gorszy,w jeszcze innych starsz/nowszy a w jeszcze innych zle skonfigurowany...Nie zadreczaj sie!Dzieci nam sie nie odchudzaja w brzuchu a poza tym te pomiary sa czysto orientacyjne! Nie martw sie kochana!

Kartagina kciuki trzymam! I ty sie trzymaj!

Do góry