reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Ja tez po wczorajszej wizycie oki.szyjka dluga,zamknieta.serducho bija jak dzwon,tylko malenstwo polozenie poprzeczne niestety ale dr.mowil ze jeszcze moze sie przekrecic ze ma czas.mialam pobrany wymaz na hbs,i w poniedzialek jade na usg wiec bedzie wiecej wiadomo co z tym moim akrobata:)a z tymi moimi omdleniami powiedzial ze to od cisnienia bo wyniki mam wzorowe,wiec trzeba przeczekac.

Aneta gratuluje dobrych wiesci.

Laru trzymam kciuki za dobre wiesci.tak jak dziewczyny nie ma reguly ze przy cukrzycy sie zle czujesz,ja mam omdlenia i jak pisalam cukrzycy nie mam.

Wiki gratulacje dobrych wiesci:)

mavika-&&&&&&&& zeby wszystko bylo dobrze i zebys wyszla w poniedzialek

Wszystkim po wizytach gratulacje dobrych wiadomosci, a przed wizytami kciukiiiiiii

no i ja po wizycie:) mam piękne zdjęcie niuni, przytyło jej się sporo bo ma ponad 2 kilo!!! a wszystkie pomiary wskazują że jej wielkość ma się 1,5 tyg do przodu!!:)
niestety usłyszałam też złe informacje- szew i pessar niby trzymają ale szyjka skrócona już do 0,6mm więc lekararz powiedział że jak się za 2 tyg spotkamy to będzie bardzo zadowolony i liczy na wizytę w gabinecie a nie w szpitalu. w poniedziałek skończyłam macmiror a wczoraj przepisał mi go znowu bo pęcherz zszedł już do pochwy (BARDZO ŹLE!!!) i jak przedostaną się jakiekolwiek bakterie to wiadomo...skurcze wody i wiooo na poród! więc lepiej zapobiegać. już mnie nawet palcami nie badał tylko wziernik i 2 usg.
na pocieszenie usłyszałam że wyglądam dobrze- ani nie spuchnięta, a ni nie za gruba, ciśnienie w normie, oj leseczki ile bym dała jeszcze za miesiąc a nie za 2 tygodnie!!!

zostałąm przeszkolona jak odchodzą wody (za pomocą kranu mi pokazał:-)) i z każdym skurczem itp mam zaraz jechać do szpitala to może da się zatrzymać! raju, nie chcę spędzać świąt w szpitalu!!! mam leżeć jeszcze więcej i bardziej tylko problem mam taki że bardziej to już się nie da!!!
zaciskam nogi i żadnych stresów!!!

Ostatnia edycja:
Kartagina-trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze. Mam nadzieje ze wytrzymasz jeszcze dlugooooo. Dobrze, ze malutka juz nie taka malutka :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kartagina ważne, że z małą jest wszystko ok, ba nawet jest trochę do przodu. Zaciskaj kolana, uda i co się jeszcze da i może się jeszcze uda trochę wytrzymać. Do tego my wszystkie majówki zaciśniemy &&&&& - to musi zadziałać. ;-)

Do góry