reklama
ullana
Mamy październikowe 2007
ullana kciuki zaciśnięte żeby szew dał rade i udało się bez szpitala &&&
gratuluję wielkości dzidziusia, dwa kilo super
ps. Twoja Lilka to Lilianna??
Liliana przez jedno "n";-)
Citrus- do piatku mam 6x1tabl. fenka, isoptin, i zwiększona dawkę magnezu, a potem zobaczymy
jak mnie zostanę w szpitalu, to dostanę leki na rozwój płuc, oby tylko nie trzeba było ruszać szwu, bo jak trzeba będzie go zdjąć, to na pewno szybko urodzę
oby same dobre wiadomości były
dzieci nam rosną pięknie
Kasienkadg
Fanka BB :)
Gratuluje wizyt dziewczyny Milo czytac dobre wiesci - mam nadzieje, ze i u mnie takie jutro beda
rysia420
Ja się rozstroję nerwowo...
w sobotę u lekarza syn był głową w dół, więc byłam cała w skowronkach, a dziś na echo serca płodu wyszło, że jest zadkiem w dół tragedia normalnie, nie ma za dużo czasu na obroty już....
w sobotę u lekarza syn był głową w dół, więc byłam cała w skowronkach, a dziś na echo serca płodu wyszło, że jest zadkiem w dół tragedia normalnie, nie ma za dużo czasu na obroty już....
Ewelinkaam
Rysia spokojnie jeszcze pewnie sie obruci,nie ma co sie tak stresowac
Nia
Ja się rozstroję nerwowo...
w takiej samej sytuacji jestesmy z tymze ja i tak cc planuje wiec mi to jakos nie przeszkadza, ale nie martw sie moze sie jeszcze obrocic
rysia420
Ewelinkaam
rysia o ja:-) jaki sliczny bobasek
reklama
kessy_3105
rysia ale słodziak cudny napatrzeć się nie mogę