reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
ullana kciuki zaciśnięte żeby szew dał rade i udało się bez szpitala &&&
gratuluję wielkości dzidziusia, dwa kilo super :)
ps. Twoja Lilka to Lilianna??

Liliana przez jedno "n";-)

Citrus
- do piatku mam 6x1tabl. fenka, isoptin, i zwiększona dawkę magnezu, a potem zobaczymy
jak mnie zostanę w szpitalu, to dostanę leki na rozwój płuc, oby tylko nie trzeba było ruszać szwu, bo jak trzeba będzie go zdjąć, to na pewno szybko urodzę

oby same dobre wiadomości były
dzieci nam rosną pięknie :tak:

Ja się rozstroję nerwowo...
w sobotę u lekarza syn był głową w dół, więc byłam cała w skowronkach, a dziś na echo serca płodu wyszło, że jest zadkiem w dół :angry: tragedia normalnie, nie ma za dużo czasu na obroty już....:dry:

Ja się rozstroję nerwowo...
w sobotę u lekarza syn był głową w dół, więc byłam cała w skowronkach, a dziś na echo serca płodu wyszło, że jest zadkiem w dół :angry: tragedia normalnie, nie ma za dużo czasu na obroty już....:dry:

w takiej samej sytuacji jestesmy :) z tymze ja i tak cc planuje wiec mi to jakos nie przeszkadza, ale nie martw sie moze sie jeszcze obrocic

Ja się rękami i nogami od CC bronię choćby ze względu na męża, któremu jeden poród przeszedł koło nosa z "widzi mi się" położnych, a teraz naprawdę strasznie mu zależy i mi z resztą też...
Póki co przedstawiam Wam mojego tłuścioszka:
miś.png

reklama
Do góry