reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Doczytam jutro wszystko,bo dzisiaj w takim biegu dzien mi uplynal,ze nie ogarniam:dry:
Ale widze,ze dziewczyny gratuluja udanych wizyt to i ja w ciemno sie dolaczam a jutro poczytam!!:-Dbuuziole

reklama
Zapominajka no rewelwcyjne wiesci, dzidzia duza, wszystko super, pieknie:)
Marja gratuluje córeczki i udanej wizyty!!!

Same cudowne wiesci wizytowe dzisiaj, oby tak juz do konca!!!

Dziewczyny naprawdę wspaniałe wiadomości:-) Nie damy się:-D, do maja już niedaleko i jakoś wytrzymamy:-)!
Ja jutro wizytuję o 17. Trzymać kciuki za moją szyjkę proszę:-)

ullana doczytalam.trzymam kciuki!!Zadnych majowych dzieci w marcu nie chcemy!! Wiec musicie dac rade:-D juz nie wiele!&&!!

wikki bardzo mnie ta waga malej zaskoczyla.Pozytywnie oczywiscie.Tego i Tobie kochana zycze:-D

natalia kciuki zacisniete!Wracaj z dobrymi nowinami!!

Zapominajko wow!Coz za kawal baby z Matyldy!!chyba jako pierwsze przekroczylyscie magiczny prog 2 kg:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry