reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
jestem spowrotem. Położna dziś była w dobrym humorze i nawet się jej nie bałam:-p
dalej śladowa krew w moczu. Pieron wie skąd to. Ale białka już nie ma więc jak była jakaś infekcja to już sobie poszła.
Ciśnienie spadło, 90/79.
Dostałam wyniki ostatniego badania krwi ale nic nie rozumiem z nich :D Wiem tyle że wszystko ok.
Dwie probówki krwi oddane, anty-D w ramię - nie było to miłe ;/
Fundal high 30 cm czyli dzidź w sam raz bo powinno byc około 2cm -/+ tydzień ciąży.
Od piątku mała przewróciła się z prawego boku na lewy, już wiem co wyczyniała wtedy ja w kolejce stałam :p
poza tym pokazałam moje popuchniete żyły na dłoniach, Jo stwierdziła że to pewnie od przepracowania (cały czas coś szyje, szydełkuje itp) ale za dwa tygodnie mam kolejny antenatal check więc mam dać znać lekarzowi.
To tyle.
Ogólnie wszystko w porządku, jedyne co mnie zastanawia to skąd te krwinki w moczu?? Ma któraś z was może? Czym to może być spowodowane ?? (nie sadzę żebym miała infekcje, bo nic nie piecze, żadnych krwawień w ciąży też nie miałam)

w sumie ilości śladowe więc chyba nie powinnam się przejmować. Pewnie już powoli nerki nie nadąrzają ;) Zresztą zawsze badam pierwsze siku z rana więc możliwe że obciążone po nocy są. Nie ma się co martwić na zapas, teraz ciekawe jak krew wyjdzie, mam nadzieję że żadnej anemii nie mam ;)

reklama
Do góry