reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

po wizycie ufff
guzek który sobie wymacałam to blizna po szwie- pamiątka po porodzie... odetchnełam z ulgą bo już miałam czarne wizje..
mała już głową do dołu sobie dynda, waga w normie- ilekolwiek to oznacza heh
ciśnienie rano 94/50 :/ hmm brak kawki po śniadanku?
wszystkim gratuluję udanych wizyt i dalej zaciskam kciuki za majówki &&

reklama
Aneta, nie rozumiem. Lekarz powiedzial Ci, ze masz za nisko dno macicy i nie zapytalas o co chodzi? Przeciez po to sie jest u lekarza, zeby zapytac, gdy mowi cos takiego :)

Aneta z ta wysokoscia dna macicy tragedi nie ma .Od powodu błachego (np.dzieciatko ułozyło sie tak) po jakis powazny.Dziwi mnie tylko,ze lekarz nie zrobil ci usg(dobrze pamietam ,ze nie zrobil?). Ja mam macice nizej niz tydzien ciązy by wskazywal -powod-dziecko tez mniejsze.Nie stresuj sie bo to nic nie da.Za dwa tygodnie sprawdzi w czym rzecz i bedzie jasne.

framama powodzenia na wizycie!!Daj znac!

co do twardnień brzucha to u mnie lepiej,od tygodnia zadnego stawiania...szok:szok:

Ja dzis po wizycie. Wyobrazcie sobie,ze bobo, ktore pochodzi od katoliczki i muzulmanina, ulokowalo sie w pozycji Buddy (okreslenie mojej lekarki):) Wszystko z mala ok, tylko wage ma o tydzien do tylu. Spytalam lekarki co z tym sie robi, a ona, ze jeszcze poczekamy, bo przez pozycje, w ktorej sie ulokowala, mogl zajsc blad pomiaru.Takze poki co, luzik! Zagadalam ja tez o mozliwosc wczesniejszego wywolania porodu i powiedziala,ze musza byc spelnione okreslone warunki, ale jest taka mozliwosc. Takze ciesze sie:)

citrus zapytalam ale tak mi odpowiedzial okrężnie ze nic dalej nie wiem- tak jakby mi nic nie odpowiedzial a ja juz ze stresu sama nie wiedzialam pozniej co pytac.

noelle no ja mysle ze tragedii nie ma, sa gorsze problemy, takze wiem ze nie ma sie co stresowac, bedzie dobrze!!! a usg mi nie robil, powiedzial ze za 2 tyg zrobi. poczekamy zobaczymy. A Ty kiedy idziesz do gina?

George gratuluje udanej wizyty, tydzień do tyłu to niedużo także nie ma co się martwić. Najważniejsze, że wszystko ok :)
Framama udanej wizyty, daj znać jak tylko wrócisz.

e
Ja dzis po wizycie. Wyobrazcie sobie,ze bobo, ktore pochodzi od katoliczki i muzulmanina, ulokowalo sie w pozycji Buddy (okreslenie mojej lekarki):) Wszystko z mala ok, tylko wage ma o tydzien do tylu. Spytalam lekarki co z tym sie robi, a ona, ze jeszcze poczekamy, bo przez pozycje, w ktorej sie ulokowala, mogl zajsc blad pomiaru.Takze poki co, luzik! Zagadalam ja tez o mozliwosc wczesniejszego wywolania porodu i powiedziala,ze musza byc spelnione okreslone warunki, ale jest taka mozliwosc. Takze ciesze sie:)

hehe to fajnie lekarka skomentowala pozycje malej :-) dobrze ze wszystko u was ok

Framama- jak dzisiejsza wizyta?

reklama
czesc,
dziewczyny byłam u gina.
opowiedziałam mu wszystko , On sprawdził i tak. szyjka ok. mam brać magnez 3 razy dziennie i nose forte.
jeśli takie vbóle się powtórza plus przy tym parcie na pęcherz to muszę koniecznie dzwonić do niego bo każdy sygnał trzeba sprawdzac.
późnej jeszcze zajrze do Was

Do góry