reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Kasieńka, po Fenoterolu może Cię trząść mocno, więc uważaj. Ma mnóstwo skutków ubocznych, ale po kilku dniach przechodzą :)

reklama
Nie wiem, czy magnez, mnie dają Isoptin. Lekarz wie, co robi :p Trzymam kciuki, najlepiej po prostu odpoczywaj dużo, bo intensywny ruch nasila twardnienia.

Ja tez juz po wizycie nareszcie:tak:z grubsza wszystko jest w porzadku ,szyjka dluga zamknieta a macica przy badaniu miekka.no i tyle co sie dowiedzialam dzisiaj a i z malym tez ok serce jak dzwon.a i niestety musze glukoze zrobic buuu a juz myslalam ze mnie ominie ale ze wzgledu na duza wage Dominika jestem zmuszona zrobic.kolejna wizyta 14 i wtedy sie umawiamy na ostatnie usg:szok:takze wszystko dobrze mam tylko dalej sie oszczedzac ze wzgledu na te moje bole brzucha.

Kasieńka oby wszystko się udało bez szpitalnej ingerencji, ważne że maleństwo jest zdrowe

Ewelinkaam
super, że wszystko ok. I tak, czas rzeczywiście tak szaleńczo zapindala :)

super ze z maluszkami wszystko ok.
marciosz,kasienka,ewelinka dbać proszę o siebie ,nieprzemęczać duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżo opoczywac.
zdrowo jeść, łykać przepisane specyfiki i będzie dobrze. !trzymam kciuki

reklama
no wreszcie jakieś lepsze wieści:-)

kurcze stresuje się tym łożyskiem, mam nadzieję, że przepływy w poniedziałek wyjdą OK....

Do góry