też już dostałam skierowanie na ostatnie usg w połowie marca...rany aż nie mogę uwierzyć,wreszcie czas trochę ruszył...a i od początku ciąży mam +8kg z czego w ostatnim miesiącu 1,5kg a położna stwierdziła że do 14 kg mogę spokojnie sobie przytyć
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
no troche ten czas ruszył...zaraz luty
U mnie waga bez zmian +5kg od początku, za to mała rosnie jak na drożdzach i to najwazniejsze!!:-) Co do usg to ja mam co wizyte robione,z czego jestem zadowolona
U mnie waga bez zmian +5kg od początku, za to mała rosnie jak na drożdzach i to najwazniejsze!!:-) Co do usg to ja mam co wizyte robione,z czego jestem zadowolona
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny bardzo się cieszę, że wszystko ok. Oby tak dalej!
Kasienkadg
Gratuluje kobietki
Moj lekarz wczoraj mi powiedzial, ze teraz to juz bedzie z gorki No to ja mu, ze chcialabym chociaz kwiecien juz
Moj lekarz wczoraj mi powiedzial, ze teraz to juz bedzie z gorki No to ja mu, ze chcialabym chociaz kwiecien juz
bo cm to w usg .
hmm to mi tylko przez brzuch usg robią
mi lekarz przy każdego rodzaju badaniu podaje w centymetrach,wiadomo,przy badaniu ręcznym jest to miara w przybliżeniu +/- 0,5 cm,przy usg przez brzuch,zawsze jest szyjka dłuższa bo mierzy cała a nie tą "właściwą",a na dopochwowym jest miara najdokładniejsza
reklama
mavika
kasienkadg nie martw się ja miałam 4kg na plusie i bez słodyczy. Teraz pewnie będzie znowu tyle. Ale moja gin nie dziwi sie temu, mówi, że ważne żeby były wzrosty wagi. Nie zauważyłam żebym tyła gdzieś poza brzuchem ((który rośnie mega szybko teraz!), więc chyba jest ok.
Dziewczyny, poszłam dziś na krzywą cukrową. Nastawiałam się negatywnie, bo co się naczytałam to moje. I ku mojemu zdziwieniu NIC mi nie było! Dano mi ją rozpuszczoną w dość ciepłej wodzie, więc nie dało się duszkiem, ale lubię słodkie, więc popijałam sobie przez chwilę. Po kilkunastu minutach gdy dotarła do krwi, poczułam takie lekkie uderzenie do głowy i zrobiło mi się gorąco na pół godziny. Zdjęłam więc wierzchni sweter i sobie spokojnie siedziałam. Zero mulenia, zero słabości, zero czegokolwiek negatywnego...Czy to dobrze wróży?
Dziewczyny, poszłam dziś na krzywą cukrową. Nastawiałam się negatywnie, bo co się naczytałam to moje. I ku mojemu zdziwieniu NIC mi nie było! Dano mi ją rozpuszczoną w dość ciepłej wodzie, więc nie dało się duszkiem, ale lubię słodkie, więc popijałam sobie przez chwilę. Po kilkunastu minutach gdy dotarła do krwi, poczułam takie lekkie uderzenie do głowy i zrobiło mi się gorąco na pół godziny. Zdjęłam więc wierzchni sweter i sobie spokojnie siedziałam. Zero mulenia, zero słabości, zero czegokolwiek negatywnego...Czy to dobrze wróży?