reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Śliczne te wasze zdjęcia i dzieciaczki...
z tą kością łonową to paskudna sprawa,to tak z niczego się robi?

a mnie mój gin tak wykiwał że jeszcze nawet płci nie znam :( Poznam dopiero 24 stycznia...a już sama nie wiem jak mam z brzuchem rozmawiać :p

Co do wagi to trochę się martwię bo przytyłam całe 1,5 kg, codziennie się ważę i modlę żeby było więcej i nic... jak tak dalej pójdzie to będę miała brzuch + skóra i kości i brak siły do karmienia dziecka. Za dużo źle...ale za mało też.

Kitka a ile ważyłaś przed ciążą? Bo jak miałas nadwagę to to normalne - dzidzia zabrała z twoich rezerw i dlatego strata wagi. Kobiety z niedowagą w ciąży mogą przytyć nawet 20 kg natomiast z nadwagą mogą nie przytyć wcale.

marciosz- moze sie zrobic ot tak gdyz w brzuchu rosnie wszystko i sie przesuwa i kosci sie rozchodza w skrajnych przypadkach moze wlasnie peknac, oczywiscie wielkosc dziecka, ilosc wod plodowych moze miec na to wplyw...teraz sie oszczedzam m mi pomaga i mam nadzieje ze bol sie zmniejszy lub tez ze go nie przybedzie, przeciez to jeszcze tyle tygodni przed nami, co dopiero jak mala na wadze przybierze.... no ale najwazniejsze ze to dla dziecka nie jest grozne troche uciazliwe w zyciu ale musze przez to przejsc

Przedstawiam Wam mojego prawdopodobnie syneczka:

zdjjj.jpg :-p

reklama
Do góry