reklama
marciosz
Fanka BB :)
Śliczne te wasze zdjęcia i dzieciaczki...
z tą kością łonową to paskudna sprawa,to tak z niczego się robi?
a mnie mój gin tak wykiwał że jeszcze nawet płci nie znam Poznam dopiero 24 stycznia...a już sama nie wiem jak mam z brzuchem rozmawiać
Co do wagi to trochę się martwię bo przytyłam całe 1,5 kg, codziennie się ważę i modlę żeby było więcej i nic... jak tak dalej pójdzie to będę miała brzuch + skóra i kości i brak siły do karmienia dziecka. Za dużo źle...ale za mało też.
z tą kością łonową to paskudna sprawa,to tak z niczego się robi?
a mnie mój gin tak wykiwał że jeszcze nawet płci nie znam Poznam dopiero 24 stycznia...a już sama nie wiem jak mam z brzuchem rozmawiać
Co do wagi to trochę się martwię bo przytyłam całe 1,5 kg, codziennie się ważę i modlę żeby było więcej i nic... jak tak dalej pójdzie to będę miała brzuch + skóra i kości i brak siły do karmienia dziecka. Za dużo źle...ale za mało też.
marciosz
Kitka trzeba w siebie wpychać jedzonko chyba, bo jak potem mieć siłę na opiekę nad Maleństwem?
sembonzakura
Kitka a ile ważyłaś przed ciążą? Bo jak miałas nadwagę to to normalne - dzidzia zabrała z twoich rezerw i dlatego strata wagi. Kobiety z niedowagą w ciąży mogą przytyć nawet 20 kg natomiast z nadwagą mogą nie przytyć wcale.
Nia
marciosz- moze sie zrobic ot tak gdyz w brzuchu rosnie wszystko i sie przesuwa i kosci sie rozchodza w skrajnych przypadkach moze wlasnie peknac, oczywiscie wielkosc dziecka, ilosc wod plodowych moze miec na to wplyw...teraz sie oszczedzam m mi pomaga i mam nadzieje ze bol sie zmniejszy lub tez ze go nie przybedzie, przeciez to jeszcze tyle tygodni przed nami, co dopiero jak mala na wadze przybierze.... no ale najwazniejsze ze to dla dziecka nie jest grozne troche uciazliwe w zyciu ale musze przez to przejsc
rysia420
natalia_bis
Witamy serdecznie:-):-):-):-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Rysia super. Dlaczego prawdopodobnie?