reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Gratuluje wszystkich udanych wizyt

ja mam nadzieje ze dziewczynka zoszamie bo moja rodzinka juz tylko roz kupuje i jakby byl jednal syn to w rozowym bedzie chodzil :-)

reklama
noirel a skąd masz dokumenty z I ciąży?? Bo ja to nie pamiętam gdzie są moje, ale wy;-)daje mi się, że zostały w szpitalu w którym rodziłam.

Nia a dla mnie to bez różnicy;-), nawet jak mojej córce wyrośnie siusiak to się nie zmartwię, co ma być to będzie:tak:

Kurcze widzę, że sie tu jakaś plaga synków. I gdzie ja teraz dziewczynę dla syna znajdę? U mnie nie ma wątpliwości co do płci, pokazał wszystko...

Famale, a widzisz, ja słyszałam już od kilku osób, że teraz rodzi się więcej dziewcząt, niż chłopców :-p

Co do mojego Malucha, tooooo waży 494 gramy i jest większy, niż wskazuje termin OM, taki trochę grubałek jest :-D Wszystkie parametry w normie, serduszko, kości, żyły, no wszystko :-p

Prawie padłam, jak pokazał "takiego wała", no słowo daję, ręce skrzyżował w taki sposób, jakby chciał powiedzieć "walcie się", a lekarz rechotał ze śmiechu :-D Od razu wiadomo, że moje... :-D:-D:-D
Kopał nóżkami, obracał się z KAŻDEJ strony, wsadzał rękę do buzi, ziewał (albo łykał wody płodowe :p) tylko nie chciał pokazać, co ma między nogami (!!!). W kooooońcu, już gdy prawie było po badaniu i lekarz bezradnie stwierdził, że tym razem się nie dowiem, dzidziuś ułożył się tak, że obok pępowiny było COŚ widać. Stąd przypuszczenie, że chłopiec, oczywiście do potwierdzenia następnym razem, ale ogromne prawdopodobieństwo, że to COŚ to siusiak i jajca :-D

reklama
Pojęcia nie mam :szok: Wizytę niby 4 lutego, ale wątpię, by wówczas powtórzył lekarz USG :-( Najprawdopodobniej dopiero ok. 30 tygodnia.

Do góry