reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Gratuluję udanych wizyt :)

Wikki odpoczywaj, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Dobre nastawienie to połowa sukcesu, musisz wierzyć, że będzie dobrze:-)

reklama
wikki...dobrze będzie, odpoczywaj!

ja W KOŃCU idę jutro...W KONCU
to czekanie mnie dobijało, po 9 moze bede wiedziec kto we mnie zamieszkuje i z radoscią dierżyć w ręku l4 ;) bo już serdecznie dość amm tej pracy i poza tym zmęczona jestem pzreokrutnie siedzeniem w tej pracy,a stresowaych sytuacji też nie brakuje

poza tym moja przyjaciółka dziś o 3.30 urodziła synka Kubusia :-D zazrdoszcze jej i tym bardziej chyba wrócę z pracy i pójde od razu spać, zeby już było jutro;p

Dzięki dziewczyny za kciuki:-) Wczoraj byłam tylko na rutynowej wizycie- badanie,waga, ciśnienie jak zawsze niziutkie 90/60 i tylko na momencik podejrzała na USG czy serduszko bije. A już profesjonalne połówkowe mam 14 grudnia w piątek i wtedy powiem może kto tam we mnie siedzi:-) czekam niecierpliwie i już odliczam godziny...

Dziewczyny a któraś z Was musi chodzić do endokrynologa? Bo ja mam nieco podwyższone TSH... Ma któraś to z Was? musze leki brać do końca ciąży....eh

Moje TSH tydień temu wynosiło 4,12. Lekarz przepisał Euthyrox 50. Do tego dochodzi nadciśnienie (Dopegyt 2x dziennie) + cukrzyca :) Mój cały pakiet ciążowy :cool2:

wikki...dobrze będzie, odpoczywaj!

ja W KOŃCU idę jutro...W KONCU
to czekanie mnie dobijało, po 9 moze bede wiedziec kto we mnie zamieszkuje i z radoscią dierżyć w ręku l4 ;) bo już serdecznie dość amm tej pracy i poza tym zmęczona jestem pzreokrutnie siedzeniem w tej pracy,a stresowaych sytuacji też nie brakuje

poza tym moja przyjaciółka dziś o 3.30 urodziła synka Kubusia :-D zazrdoszcze jej i tym bardziej chyba wrócę z pracy i pójde od razu spać, zeby już było jutro;p

to jutro razem bedziemy wiedzialy, ja mam wizyte o 9 u poloznej i 9.30 u lekarza i usg polowkowe, mam strasznego stresa bo moje dziecko cos mniej sie rusza ale sie rusza i oczywiscie sie martwie

mi się marzy L4 ... Moja praca nie dość że sama w sobie jest stresująca to jeszcze mojej szefowej coś odbiło ostatnio i stała się strasznie czepialska, co chwile coś znajduje co jest nie tak i karci mnie jak małe dziecko :/ Już się nie mogę doczekać macierzyńskiego normalnie a tu jeszcze 4 miesiące ...

ja też już odliczam, ale mam już bliiiizej.... 6 dni pracy w tym roku (przyszły tydzień i sylwester) i jakies 8 dni w przyszłym:) i CU korporacjo za rok:)))

SEMBO, a nie ma zadnej mozliwosci pojscia wczesniej na zwolnienie?

czy funkcjonuje to jak w se, ze ciaza to nie choroba i sie pracuje prawie do konca?

NIA, ja tez jutro o 9 nastepne usg, jeszcze jeden lokator pozostaje tajemnica..

no, tylko ze moje ze wzgledu na ta szyjka, chca zobaczyc czy przez tydzien sie znowu nie skrocila...ale moze przy okazji dowiem sie wiecej:-)

mialam juz dzis nie internetowac ale ze dziecie grzecznie carsy oglada zajrzalam :)

wiec trzymam mocno kciuki za jutrzejsze nasze wizyty i za pokazanie przez nasze pociechy tego czego jeszcze nie pokazaly ;)

reklama
Do góry