reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Gratki z udanych wizyt ......:-) ,a ja juz mysle o kwietniu czuje sie gruba jest mi ciazko i mam dosc .....o tak!!!!!!!! :-D ale wytrzymam czuje sie nie atrakcyjna ...eh i ta gruba dupa mnie rozwala :wściekła/y:...

reklama
dokładnie byle do wiosny, szybko zleci :) ja też zaciskam &&& za dzisiejsze wizyty. Jutro moja kolej, ale mam stresa. Od jutra pocznę robić jakieś zakupy jak na 100 % z usg wyjdzie ze to dziewuszka tak jak wcześniej twierdzono.

a co do atrakcyjności mam to samo, czuję się gruba a nigdy taka nie byłam więc całkiem to obce dla mnie i jakoś mało seksowna a dziś tym bardziej bym chciała być seksowna, bo z M mamy 6 rocznicę powstania naszego związku no cóż jemu i tak chyba wystarczy mój powiększony biust :) reszta to moja obsesja :)

Kora i ewusia 3mam kciuki! Czekam na wiesci!:)

A co do poczucia atrakcyjnosci,u mnie nienajgorzej... szczegolnie jak np tak jak dzis zaloze sukienke:)
Ogolnie dobrze jest jak mam na sobie rzeczy w miare dopasowane,bo jak zaloze jakikolwiek luzny worek ciazowy to latwo mnie pomylic z szafa 4-drzwiowa!:p

dobra laski, wrocilam od poloznej...moja macica jest jakies dwa cm nad pepkiem, i ma dokladnie 21 cm wg starej doswiadczonej poloznej, czyli jest na etapie 24 tygodnia ciazy jak tak patrze na wykresy...i to podobno ze wzgledu na ilosc lokatorow..myslalam , ze spadne z tej kozetki, dwa palce nad pepkiem, masakra:szok:

ale sie ciezko przestraszylam..jak powiedziala, ze bedzie tylko wyzej i wyzej..

oznacza to w praktyce, ze mi zeby wybije pod koniec ciazy:evil:

to raz, dwa, zelazo mi leci na leb na szyje, mimo silnych preparatow na recepte i dlatego laze jak ta zmora nocna i padam na twarz od kiedy wstane ..

a poza tym wszystko gucio;-)

reklama
Kaja no niezle długa na Twoja macica, dla pocieszenia nasze też takie będą albo już są ;-) Z tym żelazem to wiele kobiet niestety ma problem na róznych etapach ciąży.

Do góry