reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Ja bym chyba wolała, żeby wcale nie mówił niż miał strzelać co do płci.

Anade ja też tam nic nie widzę, ale życzę Ci dziewczynki skoro o niej marzysz :)

reklama
hihihi może moja wyobraźnia i subiektywne odczucia i emocje robią mi psikusa, ale o tym mówię, co zaznaczyłam poniżej strzałką :) anaokstrz.jpg

p.s. w sumie małe to zdjęcie to i tak nie widać dobrze jak na powiększeniu :)

:szok::-) wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, ale mi się wydaje, że to jest za nisko, żeby mogło być dzyndzelkiem:-p ale ja nie wiem, ja się na tym nie znam. Myślę że po USG połówkowym nasze dzidziole uchylą rąbka tajemnicy i zrobią rodzicom prezent na święta:tak:

Cześć dziewczyny, pierwszy raz tutaj w temacie :tak:
Kurcze ale się zdziwiłam jak zobaczyłam to zdjęcie chłopca i dziewczynkę z dwoma no co tu dużo mówić siusiakami:-) hehe niewiarygodne...
No na ostatniej wizycie pępowina weszła sobie między nogi i nic nie było widać:-(
ale już za tydzień następna więc mam nadzieję że się uda!!!
Fajnie znać już płeć :tak:

Kochane gratuluję udanych wizyt.

Ja na tej fotce też bym nie poznała i absolutnie rozumiem lekarzy, że nie chcą mówić za szybko.

To byłby chyba najpiękniejszy prezent poznać płeć :tak: Moi znajomi nie znali płci do porodu, to dopiero pech:-)
Ale z drugiej strony są rodzice którzy nie chcą znać ;-)

hej kochane!
Ja juz po usg.I...nic jesli chodzi o płec. Natomiast lekarz stwierdził,ze tak chowac i chronic genitalia to tylko chlopaki potrafia:D Coz wiec dalej lokator pozostaje dla nas synkiem:D Coz moze we wtorek sie uda.

reklama
Dzięki dziewczyny :)

fiołkowa.. mam nadzieje, ze lekarz Ci powiedział, ze przy przodującym łożysku wskazane jest leżenie?? na tym etapie jakbyś polezała duzo to moze się ładnie podnieść...
Owszem, powiedziała, ale dopiero wtedy, gdy już będzie po 20 tygodniu. Do 20 tygodnia nie można jeszcze mówić o łożysku przodującym, bo samo się podnosi. A jak nie, to wtedy będę się martwić.
Trzeba czekać:tak:

Do góry