reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Ja już po wizycie, oczywiście. Wysiedziałam się godzinę w poczekalni, bo było takie opóźnienie.
Do tego gabinet jest położony przy knajpie i kiedy tam włączają TV, usg zaczyna śnieżyć. Dlatego baaaaardzo kiepsko było widać, nie mam żadnego zdjęcia, bo po prostu nic wartego uwagi nie dało się złapać.
Wiem tylko, że dzidzior bardzo urósł, a ja mam nadal kosmówkę bardzo nisko, co może być powodem ukształtowania się przodującego łożyska. Mogę nadal plamić, a nawet krwawić. Ale będę dobrej myśli, za miesiąc się dowiem dokładnie, bo to będzie już połówkowe.
Lekarka delikatnie zasugerowała, że chyba jest cipka:-) Ale jeszcze się nie nastawiam, bo kiepsko było widać. Poczekam jeszcze ten miesiąc...:sorry:

Wiiki , Fiołkowa super wiadomości gratuluję :-)
Trzymam krzciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja usg i potwierdzenie płci to pewnie dopiero przed świętami będę miała tj. 15.12. bo wcześniej mam wizyty ale na NFZ i to bez usg:(

Zapominajka super artykuł :) no głowę bym se dała obciąć, że widzę dwa siusiaki:-D
Fiołkowa najważniejsze, że z dzidziolem wszystko ok:-D Gratuluję udanej wizyty !!!!
Alfa zaciskam &&&&&&& żeby bąbel pokazał co ma między nogami :-p

Dziewczyny porównajcie moje zdj usg ze zdj z artykułu - no ja tam widzę ewidentnie dziewczynkę. Lekarz nie chciał powiedzieć, powiedział, że na następnym podejrzymy. Ale ten mały cypeczek na końcu jest raczej prosto a nie do góry. Będzie dziewczynka! Ja w to wierzę, czuję to od samego początku :)

Załączniki

• anaok.jpg
    anaok.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 60
ja chce chłopca !!! ale przy pierwszym to po 20 tc się dowiedziałam to teraz też się nie nastawiam, a wizyta 30.11, zobaczymy......

reklama
fiołkowa.. mam nadzieje, ze lekarz Ci powiedział, ze przy przodującym łożysku wskazane jest leżenie?? na tym etapie jakbyś polezała duzo to moze się ładnie podnieść...

anade ja na tym zdjęciu cypelka nie widze, widze jakąś kreske, ale ona za długa na cypelka... :) ale życzę ci płci o której marzysz:)

Zazwyczaj określenie płci jest trafne w 12-13 tyg u chłopców, mamy dziewczynek w 20 tyg zazwyczaj sa zaskakiwane :) hihiih bo zawsze widac dzyndzelek miedzy nogami.... a lekarze.. no cóż.... mowią, ze chopak, a potem , ze mogli się pomylic bo było za wczesnie :)

Do góry