reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

kora30 :D Super wiesci!!!

perelka86 no no toż to wypisz ,wymaluj Emilka:D Cudowna kruszyna!!

Ja bym wrzuciła fotke mojego syneczka ,niestety zdjecia wychodza tak kiepskie ze nawet ja nie wiem o co w nich chodzi. Potem bede miala do dyspozycji aparat to wrzuce:D

reklama
perelka jak ja ci zazdroszczę że jesteś już po szczęśliwym usg. JA się umówiłam na poniedziałek na 20.15 dopiero... Nie miała mnie gdzie wcisnąć, a muszę w poniedziałek, bo kończy mi się duphaston. Chyba nie wytrzymam.

A ja do nastepnej wizyty chyba jajo zniose:no: Powaznie,zwariowac idzie:/ Ze mnie to taki nerwus,ponakrecam sie ze cos sie dzieje i tylko prawidlowe usg jest mnie w stanie uspokoic na jakis czas. A nastepna wizyte mam 9 pazdziernika:/

chyba oszaleję...dziś rano wybrałam się na dłuuugo wyczekiwaną wizytę...w recepcji okazało się,że...że do cholery nie mam ubezpieczenia!! a moje składki nie trafiły do nfz! normalnie myślałam,że mnie rozniesie...nadal nic nie wiem,nie mam potwierdzenia ciąży,usg nic, a do tego teraz muszę iść prywatnie chociaż mnie na to nie stać..:no::no::no: co za kraj....

i ja po wizycie:) serducho bije, fasol ma 11 mm. termin porodu 2 maj.
gratuluje bijącego serducha:tak::tak::tak: ... mam taki sam termin z OM;-)

Obiecane zdjecie mojej małej Emilki:);-)

zdjęcie śliczne i fajnie Ci powiększył do zdjęcia :) super pamiątka. Ja też mam przeczucie że to dziewczynka i podoba mi się imię Lilianka :)

chyba oszaleję...dziś rano wybrałam się na dłuuugo wyczekiwaną wizytę...w recepcji okazało się,że...że do cholery nie mam ubezpieczenia!! a moje składki nie trafiły do nfz! normalnie myślałam,że mnie rozniesie...nadal nic nie wiem,nie mam potwierdzenia ciąży,usg nic, a do tego teraz muszę iść prywatnie chociaż mnie na to nie stać..:no::no::no: co za kraj....

o kurcze nawet nie wiedziałam że to w dzisiejszych czasach możliwe bo z tego wynika że pracodawca Cię oszukał. Hmmmm może się mylę ale coś mi się o uszy obiło że w ciąży nawet bez ubezpieczenia należy Ci się opieka.

ja nie wiem o co chodzi,ale na pewno się tego dowiem i gnojom nie popuszczę.Pracowałam co prawda na umowę zlecenie,ale przecież tam tez odprowadza się składkę zdrowotną.Tyle dzisiaj i krwi napsuli,tyle nerwów.U nas w oddziale NFZ kolejka na 3 godziny stania,ale jak tam jutro pojadę to te baby będą furgać w lufcie!!!

o kurcze nawet nie wiedziałam że to w dzisiejszych czasach możliwe bo z tego wynika że pracodawca Cię oszukał. Hmmmm może się mylę ale coś mi się o uszy obiło że w ciąży nawet bez ubezpieczenia należy Ci się opieka.

tyle,że ja nawet nie mam stwierdzonej ciąży przez lekarza :no: to miało nastąpić dzisiaj

reklama
Kochana ja bym to szybko wyjaśniała. Najpierw z inspekcją pracy (oni wiedzą jakie masz prawa), a potem mądrzejsza o tę widzę z pracodawcą!

Do góry