reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Wczoraj miałam wizytę najważniejsze maluszek zdrowy, ma prawie 8cm czyli tyle ile mieć powinien :tak::tak:no i na 99% to synek-Dominik. Pokazał nam pięknie pupcię i jajcorka :D Ależ się cieszę :-D

Nina super cieszę się, i gratuluję synka :) a tak poza tym jesteśmy sąsiadkami :-D

w ogóle super ze wszystkie wizyty są takie udane a nasze maluszki rosną jak na drożdzach :)

Byliśmy wczoraj z mężem na usg genetycznym. Dzidzia prześliczna, dostaliśmy aż 6 zdjęć. Widać usteczka i nosek, rączkę, stópkę z paluszkami, mózg jak motylek, serducho waliło jak oszalałe i maluszek ruszał szczęką:)Śmiejemy się że mówił mamo tato tu jestem! Rączki do góry podnosił i trzymał jak malutki dzidziuś. Stópka ma 1 cm-taka malusia. Dzidziuś jest całkowicie zdrowy, przezierność w porządku, nosek jest, narządy też. Kręgosłup nawet widać.Brzusio ma taki wydęty-najedzony:)
Ja za to schudłam już od początku 6 kg, mdłości są nadal.
Lekarz powiedział że najgorsze tygodnie za nami, że teraz dzidziom już tylko trzeba dać czas aby podrosły a zagrożenia poważne są za nami.
To niesamowite-taki mały brzdąc, nasze dzieciątko, mąż bacznie obserwował i zapowiedział że za miesiąc też idzie, nie przepuści.

reklama
Do góry