reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Wczoraj miałam wizytę najważniejsze maluszek zdrowy, ma prawie 8cm czyli tyle ile mieć powinien :tak::tak:no i na 99% to synek-Dominik. Pokazał nam pięknie pupcię i jajcorka :D Ależ się cieszę :-D

Nina super cieszę się, i gratuluję synka :) a tak poza tym jesteśmy sąsiadkami :-D

w ogóle super ze wszystkie wizyty są takie udane a nasze maluszki rosną jak na drożdzach :)

Byliśmy wczoraj z mężem na usg genetycznym. Dzidzia prześliczna, dostaliśmy aż 6 zdjęć. Widać usteczka i nosek, rączkę, stópkę z paluszkami, mózg jak motylek, serducho waliło jak oszalałe i maluszek ruszał szczęką:)Śmiejemy się że mówił mamo tato tu jestem! Rączki do góry podnosił i trzymał jak malutki dzidziuś. Stópka ma 1 cm-taka malusia. Dzidziuś jest całkowicie zdrowy, przezierność w porządku, nosek jest, narządy też. Kręgosłup nawet widać.Brzusio ma taki wydęty-najedzony:)
Ja za to schudłam już od początku 6 kg, mdłości są nadal.
Lekarz powiedział że najgorsze tygodnie za nami, że teraz dzidziom już tylko trzeba dać czas aby podrosły a zagrożenia poważne są za nami.
To niesamowite-taki mały brzdąc, nasze dzieciątko, mąż bacznie obserwował i zapowiedział że za miesiąc też idzie, nie przepuści.

reklama
Do góry