reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Irisson dobre wieci ciesze sie z wami
marcia331
Fanka BB :)
Irisson super wiadomości. Dobrze że wiesz że owulkę miałaś późną to chociaż się nie denerwujesz. Na kiedy masz termin porodu??? Co z badaniami??
Czekamy na wiadomości od pozostałych dziewczyn!!
Czekamy na wiadomości od pozostałych dziewczyn!!
Ewa echo serca było, z wielkości Malucha wychodzi mi 6w3d, trochę mnie to martwi bo Marcia termin porodu to chyba mi na wrzesień skoczy nie no żart, z om wychodzi na 24.08, więc w okolicach tego będę mieć cesarkę z Laurą też miałam om na 4.09, a usg na 12.09, 30.08 zrobili mi cesarkę a badania mam podstawowe mocz, krew, glukoza, VDRL i POC - nie wiem co to?
POC jest chyba związane z konfliktem serologicznym... Masz grupę krwi Rh-? Nie wiem dokładnie, bo ja mam Rh+, więc się tym nie interesowałam...
Znalazłam własnie pierwsze usg z Frankiem. To był 6w4d i miał trochę ponad 6mm, a serduszko tłukło się 155 na minutę Teraz jestem już parę dni później, więc pewnie będzie wszystko widać Byle do wieczora
Znalazłam własnie pierwsze usg z Frankiem. To był 6w4d i miał trochę ponad 6mm, a serduszko tłukło się 155 na minutę Teraz jestem już parę dni później, więc pewnie będzie wszystko widać Byle do wieczora
irisson gratulacje Cudownie czytać takie wieści!
Ufff, no i ja też po wizycie. Na godzinę przed nerwy sięgały zenitu, autentycznie myślałam, że zwariuję
Z największą radością donoszę, że wszystko jest ok. Dzidź mierzy 4 cm, serducho bije miarowo, widziałam cudne łapki, nóżki, główkę, brzunio...Niesamowicie urósł To już taki prawdziwy mały ludzik. Przed świętami był małą 1 cm. fasolką tylko. Wzruszające! Termin mam na początek sierpnia:-)
Strasznie się cieszymy!!!
26 mam USG genetyczne, a następną pełną wizytę dopiero 20 lutego!
Ufff, no i ja też po wizycie. Na godzinę przed nerwy sięgały zenitu, autentycznie myślałam, że zwariuję
Z największą radością donoszę, że wszystko jest ok. Dzidź mierzy 4 cm, serducho bije miarowo, widziałam cudne łapki, nóżki, główkę, brzunio...Niesamowicie urósł To już taki prawdziwy mały ludzik. Przed świętami był małą 1 cm. fasolką tylko. Wzruszające! Termin mam na początek sierpnia:-)
Strasznie się cieszymy!!!
26 mam USG genetyczne, a następną pełną wizytę dopiero 20 lutego!
Olga RaQ
Fanka BB :)
to ja i tu napiszę że byłam na wizycie, titek jest, ma 18mm i wszystko u nas w zupełnej normie
reklama