reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Oj Dziewczyny wiekszosc z nas tak o sobie mysli, zreszta pewnie przesadzajac, juz niedlugo bedziemy zabiegane przy Maluchach ze nawet nie zorientujemy sie jak waga spadnie Teraz najwazniejsze zeby Dzieciaki wyszly zdrowe na swiat, aa i co niektore moglyby sie pospieszyc ,bo mamy juz sie niecierpliwia
Agnes, już dobrze jest, dziękuję. Bóle przeszły, kichać mogę, kaszleć mogę, z pozycji leżącej siadam już bez podpierania ręką . Od czasu do czasu jeszcze coś mocno ukłuje w okolicach cięcia, ale to już sporadycznie.
Moje wszystkie kochane SŁONICE i WIELORYBICE :-)! Macie przynajmniej wytłumaczenie czemu wyglądacie tak a nie inaczej. A ja już nie mam, a przydałoby się .
Moje wszystkie kochane SŁONICE i WIELORYBICE :-)! Macie przynajmniej wytłumaczenie czemu wyglądacie tak a nie inaczej. A ja już nie mam, a przydałoby się .
Agnes92
Dzag, e to jak po cesarce to nie tak dlugo doszlas do siebie, dobrze ze juz w miare w porzadku, mozesz sie skupic na Tymku;-) A co do wagi to nie martw sie , inaczej jest po porodzie sn kiedy juz mozna prawie ,,od zaraz'' zyc na wysokich obraotach, a inaczej po cc kiedy trzeba duzo lezec i uwazac na szwy. Jeszcze troche, dojdziesz calkowicie do siebie to i waga bedzie szybko spadac, zreszta pewnie nie jest zle
Wróciłam od ginekologa...
szyjka skrócona, rozwarcie jest ale jak zwykle nie zapytałam na ile, powiedziała tylko, że już czas... ale jakby tak do poniedziałku nic się nie działo to dostane skierowanie na oddział... no i po antybiotyku teraz znowu się grzubuś robi... no i pimafucin....... kolejna recepta do kolekcji......
mówiła, że te skurcze co mam dużo dają i że szyjka jest super... no więc biorę się za ścierę i podłogi ide myć, a wieczorem znów małe bara bara...
aha.. młoda ma 3850................... orientacyjnie oczywiście
szyjka skrócona, rozwarcie jest ale jak zwykle nie zapytałam na ile, powiedziała tylko, że już czas... ale jakby tak do poniedziałku nic się nie działo to dostane skierowanie na oddział... no i po antybiotyku teraz znowu się grzubuś robi... no i pimafucin....... kolejna recepta do kolekcji......
mówiła, że te skurcze co mam dużo dają i że szyjka jest super... no więc biorę się za ścierę i podłogi ide myć, a wieczorem znów małe bara bara...
aha.. młoda ma 3850................... orientacyjnie oczywiście
Agnes92
Ojjjjjjj jak ja juz chcialabym byc pooo, w dodatku wszyscy pytaja kiedy i kiedy, sama chcialabym wiedziec
Blonka ooo to duza dzidzia jesli sie potwierdzi ze w rzeczywistosci tyle ma
Ja to chyba zaczne po schodach wchodzic, bo samochodem duzo jezdze(a po takich wertepach to podobno przyspiesza porod ), sex dosc czesto, duzo chodze a tu niiiiiccccc ehh
Blonka ooo to duza dzidzia jesli sie potwierdzi ze w rzeczywistosci tyle ma
Ja to chyba zaczne po schodach wchodzic, bo samochodem duzo jezdze(a po takich wertepach to podobno przyspiesza porod ), sex dosc czesto, duzo chodze a tu niiiiiccccc ehh
Ostatnia edycja:
kakakarolina
Błonka jeszcze kilka dni, góra tydzień i będziecie razem.
reklama