reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

Ratina, ja od początku mam problem z wodami, u mnie jest na poziomie 9-10, to bardzo niska norma, ale doktorka stwierdziła, że widać taka uroda...
i jaka słonica, słonica to jestem ja dobijając 90, masakra...

reklama
Oj Dziewczyny wiekszosc z nas tak o sobie mysli, zreszta pewnie przesadzajac, juz niedlugo bedziemy zabiegane przy Maluchach ze nawet nie zorientujemy sie jak waga spadnie:tak: Teraz najwazniejsze zeby Dzieciaki wyszly zdrowe na swiat, aa i co niektore moglyby sie pospieszyc ,bo mamy juz sie niecierpliwia:-D

Agnes, już dobrze jest, dziękuję. Bóle przeszły, kichać mogę, kaszleć mogę, z pozycji leżącej siadam już bez podpierania ręką :-p. Od czasu do czasu jeszcze coś mocno ukłuje w okolicach cięcia, ale to już sporadycznie.
Moje wszystkie kochane SŁONICE i WIELORYBICE :-)! Macie przynajmniej wytłumaczenie czemu wyglądacie tak a nie inaczej. A ja już nie mam, a przydałoby się :-D.

Dzag, e to jak po cesarce to nie tak dlugo doszlas do siebie, dobrze ze juz w miare w porzadku, mozesz sie skupic na Tymku;-) A co do wagi to nie martw sie , inaczej jest po porodzie sn kiedy juz mozna prawie ,,od zaraz'' zyc na wysokich obraotach, a inaczej po cc kiedy trzeba duzo lezec i uwazac na szwy. Jeszcze troche, dojdziesz calkowicie do siebie to i waga bedzie szybko spadac, zreszta pewnie nie jest zle:tak:

Wróciłam od ginekologa...
szyjka skrócona, rozwarcie jest :) ale jak zwykle nie zapytałam na ile, powiedziała tylko, że już czas... ale jakby tak do poniedziałku nic się nie działo to dostane skierowanie na oddział... no i po antybiotyku teraz znowu się grzubuś robi... no i pimafucin....... kolejna recepta do kolekcji......
mówiła, że te skurcze co mam dużo dają i że szyjka jest super... no więc biorę się za ścierę i podłogi ide myć, a wieczorem znów małe bara bara...
aha.. młoda ma 3850................... orientacyjnie oczywiście

Ojjjjjjj jak ja juz chcialabym byc pooo, w dodatku wszyscy pytaja kiedy i kiedy, sama chcialabym wiedziec:eek:
Blonka ooo to duza dzidzia jesli sie potwierdzi ze w rzeczywistosci tyle ma;)
Ja to chyba zaczne po schodach wchodzic, bo samochodem duzo jezdze(a po takich wertepach to podobno przyspiesza porod;) ), sex dosc czesto, duzo chodze a tu niiiiiccccc ehh

Ostatnia edycja:
no tydzien temu bylam u ginki to rozwarcie na opuszek i tak sobie to wygladalo a w tym tygodniu sie wzielam za robote i seksik i jest postep.... :)

reklama
Do góry