reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
również gratuluję udanych wizyt:tak:
asia.85 a zdradzisz do jakiego lekarza chodzisz?? Tak z ciekawości czystej pytam;-)

No ja ze swoimi problemami znalazłam tylko dwóch co w ogóle uważało że trzeba włączyć leki i którzy znjają się na immunologi rozrodu. Chodzę teraz do dr Homy.

Nie już nie, teraz tylko w prywatnej klinice w Niepołomicach i prowadzi prywatną praktykę. Kiedyś pracował na Kopernika, potem w Siemiradzkim chyba. Pomógł zostać mamami wielu osobą które znam.

zaniosłam do szpitalnego labolatorium mój wymaz, tzn. M zaniósł i zapłacił 31 zł, wynik do odebrania za tydzień, ja miałam pobrany z ujścia pochwy; a w przychodni ogólnej by mi nie zrobili tego wymazu, jedynie z gardła
właśnie, muszę odebrać wynik mojego średniaka, bo cały czas choruje na gardło, co jeden antybiotyk skończy to drugi, a teraz tydzień było spokoju i znowu na neozine, laryngolog podejrzewa 3 migdał, ale go w sumie nie widział,więc ja uważam, że ma paciorkowca, dziś się okaże

ja dzisiaj też zaniosłam wymaz, miałam na NFZ więc free, zapytałam lekarki czy to istotne przy cesarce, stwierdziła, że lepiej mieć zdiagnozowane :tak: przy okazji mocz, 3 fiolki krwi, wyniki w poniedziałek ;-)

ja dziś odebrałam swój wynik na streptococa, na szczęście nic nie wykryto. Płaciłam 32 zł, a jakby coś wyhodowano, to dopłacałabym tak między 70-100zł. Na szczęście jestem zdrowa ;) gratuluję udanych wizyt!

ddag super że nie masz tego paskudztwa. I asia chyba też pisała że jest "czysta". Za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki. Ja byłam dzisiaj w lab, ale wyniku posiewu jeszcze nie było. Pewnie odbiorę za tydzień jak będę na wizycie. Ale ja miałam ten wymaz pobierany też w 27 tygodniu jak leżałam w szpitalu i też był ok. Ale do porodu to muszą mieć aktualny wynik więc mi ginka jeszcze raz pobrała. Oczywiście na nfz.

reklama
marcia, dobre przeczytałaś. Ja jestem nosicielem pisałam kiedyś, że miałam przez niego sporo problemów, głównie angin. Z tamtych dolnych miejsc skutecznie wybiła go doksycyklina w dużej dawce przez 10 dni i globulki dopochwowow, ale oczywiście rzeczy tych w ciaży nie można stososwać. Gratuluje wyników moczu.

Do góry