reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Dzieci mają nieproporcjonalnie długie stopy. Nawet się położnej pytałam czy młody jest zdrowy tak to dziwnie wyglądało ;-)
Sopelku trzymam kciuki
Sopelku trzymam kciuki
kruszki
ja tez trzymam kciuki za Ciebie Kochana! 10dni i maluszki beda z TobaKruszki - u mniepolozna nigdy nie mowi ile dziecko wazy takze ja nie mam pojecia
Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia poprostu nie wchodze juz na wage mam to gdzies
Sopelek - trzymam za Ciebie kciuki i czekamy na wiadomosci od Ciebie, powodzenia!
a co do wagi, masz takie wykresy na pewno w karcie dolaczone, tam zerknij, zaznaczaja kropke w miejscu tygodnia ciazy i tam pokazuje wage
mala.di
ja jednak naprawde mam skleroze. zgodne sa daty - tzn wiek płodu z tego usg potwierdzajacego ciaże i z IP. i wedlug tego mialam obliczane i wpisane w karte ciąży... usg w 13tyg juz wykazalo ze termin podliczany przez komputer, wedlug OM- 30lipca, wedlug tego usg 1sierpnia ale nie wiem, moze uznali ze to jest juz dosc malo wymierne... a bylam pewna ze to wedlug tego jest, teraz dopiero sprawdzilam
moglam trwać w nieświadomości.
moglam trwać w nieświadomości.
kakakarolina
pierwsze usg z pomiarem z tego się patrzy na datę porodu. Burdel Ci tam mala.di w papierach zrobili niezły
mala.di
teraz sie az zaczelam zastanawiac czy polozna ktora obliczala to, to dobrze policzyla... usg robione 29grudnia (to pierwsze na IP) wykazało że jestem w 8tygodniu ciąży. czyli... w sumie nie wiem co.
dlatego zreszta wolalam sie trzymac daty z OM... bo jej sie nie da przesunąć do przodu, do tyłu... i mieszać.
dlatego zreszta wolalam sie trzymac daty z OM... bo jej sie nie da przesunąć do przodu, do tyłu... i mieszać.
kakakarolina
mala.di jesteś w 36 tc ;-) mniej więcej pierwszy suwaczek jest ok. Gdybyś dokładnie podała ile tego 29 było dni (w sensie 7ti6dni mp) to bym ci co do dnia podała
Zadnego mieszania tu nie ma owulacja i zapłodnienie było tylko raz i to jest dużo pewniejsze niż data@
Zadnego mieszania tu nie ma owulacja i zapłodnienie było tylko raz i to jest dużo pewniejsze niż data@
mala.di
podalabym..ale czegos takiego nie mam. na tym jest po prostu 8tydzien, na nastepnym, 5 dni pozniej 9tydzien. dopiero na tym w 13 tyg jest dokladnosc co do dnia, ale wtedy juz rozbieznosc miedzy om a usg wynosi 2dni..
czyli jednak 8sierpnia
czyli jednak 8sierpnia
reklama
kakakarolina
myślę że tak albo nawet kilka dni później. Załóż sobie za termin pierwsze dwa tygodnie sierpnia i wyluzuj. Ja tak zrobiłam będzie 1 będzie ok będzie 15 też będzie ok.