Olga RaQ
Fanka BB :)
a ja zapomniałam Wam napisać, byłam w poniedziałek na wizycie, miesiąc temu moja mała była główką na dół, a przedwczoraj... znów główką w górę... hmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jako bliznieta sa na 33tc czy licza tak jak nas pozostale?acha, wg. USG termin porodu przesunął się na 14.08.2012, bo dzieci na 33 tydzień wielkością
ale jako bliznieta sa na 33tc czy licza tak jak nas pozostale?
po 2kg dzieciaczki juz, ale rosna
kiedy masz nastepna wizyte?
sopelek, bardzo ładna waga dzieci jak na ten tydzień. Widać że dobrze je odżywiasz :-) Rosną sobie jak w pojedynczej ciąży. Aż strach pomyśleć ile będą ważyć jeśli donosisz do końca!!! To znaczy ważyć będą pewnie normalnie, tylko jak Tobie będzie ciężko. A jak to będzie z terminem Twojej cesarki??? Ustalą Ci jakiś konkretny termin czy masz czekać aż coś się zacznie?? W sumie Tobie to już niedużo zostało.