kruszki
Fanka BB :)
dzag to moze pojdziesz pierwsza? 2700 to juz 200g wiekszey od mojej corci jak sie urodzila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
”kruszki” pisze:dzag to moze pojdziesz pierwsza? 2700 to juz 200g wiekszey od mojej corci jak sie urodzila
”mala.di” pisze:dzag, no to chyba masz najwieksze dziecko z nas wszystkich
Jesssu, ja już łapałam doła, że takiego kloca jakimś cudem wyhodowałam. To znaczy i tak łapię... Ale sempe ma 34 tydzień a Dzieciątko podobne :-). No zaczyna mi być normalnie głupio, że takie duże dziecko będzie…”sempe” pisze:moja wczorajsza tez udana :-). a więc tak Mały waży 2600
Mam teorię, że mały ma apetyt po tacie, któremu obiad może się wysypywać z talerza, zje i zaraz płacze że głodny jest i dorabia tak sobie jedzenie do 23:00 . A chudy przy tym jak patyczak. Więc Bąbel pewnie ma apetyt po tatusiu, a przemianę materii po mamusi . Wyjada mi wszystko i dla mnie już brakuje, to jest mnie trochę mniej, ale grubasek dzięki temu się robi. Jesssuuu...”domi78” pisze:Dzagto Ty znasz jakąś specjalną dietę i się nie dzielisz. Dziecko rośnie, a Ty chudniesz. Poproszę o tą dietę ;-).
no tak dzag ale z drugiej strony to sie Tobie zaczal 36tydzien, patrze na Twoje suwaczki zawsze bo sa takie odlegle od moijego
Jesssu, ja już łapałam doła, że takiego kloca jakimś cudem wyhodowałam. To znaczy i tak łapię... Ale sempe ma 34 tydzień a Dzieciątko podobne :-). No zaczyna mi być normalnie głupio, że takie duże dziecko będzie…