reklama
Wyobraźcie sobie, że ja mam wizytę dopiero 19 grudnia....zwariuję do tego czasu....:/ nie dość, że dlatego iż mieszkam w DE stresem było iść i zapisać się do ginki, już o wizycie nie wspomnę, to jeszcze tyle musze czekać...mam nadzieję tylko, że jest warto i że lekarka okaże się tak dobra jak przeczytałam na forach
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
KOBIETKI JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWA
PĘCHERZYK JEST W ODPOWIEDNIM MIEJSCU, MA OK 6mm, wszystko jest w najlepszym porządku, wymiary pęcherzyka odpowiadają wiekowi czyli 3 tyg po owu dalej biorę luteinę i za 2 tyg (20 grudzień) mam wizytę serduszkową !!!!!!!!!! mam nadzieje ze dzidzia bedzie i bedzie bić serduszko jak szalone !!!!!!!!
no i mam mnóstwo skierowań na badania ale co tam, nie mnie kłują, ważne ze na razie wszystko jest tak jak powinno )))))))
PĘCHERZYK JEST W ODPOWIEDNIM MIEJSCU, MA OK 6mm, wszystko jest w najlepszym porządku, wymiary pęcherzyka odpowiadają wiekowi czyli 3 tyg po owu dalej biorę luteinę i za 2 tyg (20 grudzień) mam wizytę serduszkową !!!!!!!!!! mam nadzieje ze dzidzia bedzie i bedzie bić serduszko jak szalone !!!!!!!!
no i mam mnóstwo skierowań na badania ale co tam, nie mnie kłują, ważne ze na razie wszystko jest tak jak powinno )))))))
kakakarolina
Fanka BB :)
Ilona strasznie się cieszę. Serduszko będzie bić jak dzwon\
karolka_szpyrkowa wyobraź sobie, że ja się nawet jeszczenie umówiłam;-) ale planuję na 22.12 i mam nadzieję, usłyszeć serduszko
karolka_szpyrkowa wyobraź sobie, że ja się nawet jeszczenie umówiłam;-) ale planuję na 22.12 i mam nadzieję, usłyszeć serduszko
do 19 grudnia jeszcze tyle czasu....dziś próbowałam się wcisnąć wcześniej, ale jednak nie ma miejsc....ja zwariuję do 19!! jestem ciekawa i pełna obaw...po prostu to moja pierwsza ciąża i dlatego taka jestem niecierpliwa...
reklama
Ja jestem zapisana na 12 stycznia. Jeszcze tak długo. To będzie już 9 tydzień. Chyba pójdę wcześniej do kogoś innego, tak myślę pójść przed świętami, ale nie wiem czy to ma sens w ogóle - w sensie zobaczenie czegokolwiek konkretnego... Jak myślicie?