reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

dziewczyny - z tymi wątkami to z czasem wszystko się samo ułoży, nie martwcie się ;-)

Danuś - gratulacje
ilonka - powodzenia, spokojnie - dzisiaj dobry dzień jest, będzie dobrze :-)

ja dentystę planuje na drugi trymestr

reklama
kochane dziś u mnie wizyta ,.........boję sie strasznie, ciągle mam złe przeczucia, nic na to nie mogę poradzić !!:-( a do wieczora jeszcze tyle czasu ehhhhh!!!!!!!!!!!!!! bo dopiero wejde po 18 pewnie do gabinetu !!!!!

i
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za nadchodzące !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lona24 nappewno będzie dobrze, wiem że w Twojej sytuacji pozytywne myślenie jest dla Ciebie ciężkie ale nie możesz stresować się na zapas, przecież w końcu musi być pozytywne zakończenie prawda :tak::tak:

trzymam mocno kciukasy i odezwij się do nas proszę po wizycie

Ka milka dziękuję, ciągle mam w głowie puste jajo, bo takie mam objawy jak miałam przy pustym jaju, i dlatego tak sie stresuję ze to sie okaże prawdą, poza tym ja nie czuję w ogólę w sercu ze jestem w ciązy, wiec moze to tez coś znaczy :(((((((((((( można oszaleć :(((((((((((

Ilonka nie nakręcaj się. O której masz tę wizytę?? będę o Tobie myśleć. Jakie masz niby te objawy (założę się że wszystkie tu takie mamy)Swój limit nieszczęścia już wyczerpałaś... A w sercu nie czujesz bo boisz się uwierzysz. Dziś zobaczysz i poczujesz :tak:

Ilona nie mozesz się tak denerwować , no już przestań! i to natychmiast!:-D:-D:-D masz byc dobrej myśli, bo tylko pozytywne myślenie przywołuje dobre zdarzenia polecam Ci przeczytać książkę "sekret" lektóra której nie przeczytasz jednym tchem.....i treść do której powinnaś wracać w takich momentach jak dzisiejszy dzień.... każdy etap naszej ciaży będzie nam przynosił tysiace wątpliwości a to przeciez 9 ciezkich miesięcy także i ja postanowiłam uzbroic się w cierpliwość , a jesli chodzi o twoje odczucia w sercu to powiem ci że ja myslałam że u mnie to też będzie takie bum! w sercu i w ogóle a teraz to jest poprostu tak że powolutku z dnia na dzien oswajam się z ta myslą a jak jestem w pracy to w ogóle zapominam o ciązy...chyba , że jest dzień taki jak dziś i czyje się tak że musiałam uciekać z pracy.... żoładek mi wysiada ..boli...niedobrze mi ...no i biegunka fuj....:baffled::baffled::baffled: ale to pewnie przez moją zachciankę na kiwi bo zjadłam 6sztuk a ono podobno działa przeczyszczajaco masakra!

Danuś 6 sztuk kiwi,, ojejku, no to faktycznie chyba mocno na Ciebie zadzialaly, ja kiwi wczoraj nie jadlam a tez czuję się do pupy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kochane z synkiem od 6 tygodnia wymiotowałam tak bardzo ze nie miałam zycia do 7 miesiaca, potem z aniołkiem tak samo od 6 tyg do 9 tyg jak sie okazało ze juz nie zyje, no a z pustym jajem miałam tak jak teraz tylko mdłości i ból cyców, wiec jak minął 6 tydzien od razu mysl ze TAM NIC NIE MA :( NAPRAWDE NIE WIEM CO JA ZROBIĘ JAK SIE OKAŻE TO NAJGORSZĘ :((((((((( NIE MAM JUZ SIŁ MÓWIE WAM.......STARAM SIE MYSLEĆ DOBRZE, ALE BOJE SIE TAK BARDZO ŻE MNIE TO AZ PARALIŻUJE :(
WIZYTA DOPIERO OK 18 ...!!!!!!!!

ilonka - współczuję nerwówki, przeżywasz piekło i do wizyty nic tego pewnie nie rozładuje, życzę Ci zatem, żeby ten czas jak najszybciej Ci minął i trzymam mocno kciuki, żeby się udało!

reklama
Ilonka sciskam. Każda ciąża i objawy inne. Ja nie miałam w pierwszej żadnych mdłości a teraz mam ale nie uważam tego za zły omen :no: Starsza jesteś to i organizm się inaczej zachowuje...

Do góry