M
milionka
Gość
Klibby ja w poprzedniej ciązy mialam cały czas wody na poziomie 9 i było wszystkoo.k. Teraz nadrabiam i mam 19 i brzuch ogromny.We wtorek mnie zapytano czy tonie bliźniaki;-)
Ja dziś po wizycie i jakoś mam poczucie niejasności.NIby wszytsko lepiej i mogę chodzić, ale lekarka rzuciła hasło;"zaciskamy nogi jeszcze do 30 tygodnia",więc pytma czy cośnie tak,a ona mówi nie, nie.Już sama nie wiem czy to dmuchanie na zimne czy nie chce mi wszystkiego mówić. Następna wizyta za miesiąć i znowu tekst, ale jakby coś to dzwonić.Już sama nie wiem, a może ja z racji zawodu przecuzlona na słowa jestem;-) W każdym razie zwolnienie dokońca ciąży
Ja mam wszystko wzorowo, zero plamień i krwawień a lekarka zawsze mi mówi: Jakby cos się działo to proszę dzwonić. I pomimo, że wiem że tak mówi zawsze pytam czy coś się może stać że tak mówi, więc Pani dr mi wyjaśniła, że zawsze może się coś dziać choć nie powinno więc woli powiedzieć że mogę dzwonic
Więc się nie martw Wszystko jest ok i dobrze, że masz lekarza który nie ma nic przeciwko telefonom każdej porze