reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

Zuzia slodkie.Skad ja to znam .Tez teraz cale dni siedze w slodkosciach.Najlepsze jest to ze przed ciaza mulil mnie jeden cukierek a teraz ?wczoraj wsunelam ponad pol sloika nutelli i jeszcze wafle i cukierki.Myslicie ze mnie zmulilo?Gdzie tam.Ale mam za swoje bo teraz tyje ok 1kg na tydzien .To zdecydowanie za duzo,wiec Zuzia dietka wyszla by nam na dobre:tak:Daj znac jak tam cukier wyszedl.

reklama
A ja byłam u gin z moim wynikiem cukru i jest ok diety nie ma, cukrzycy też :-D. Poprosiłam o jeszcze raz sprawdzenie płci i dalej jest dziewczynka. Myślę, że nic się w tym temacie już nie zmieni i będzie Ola :tak: poza tym wszystko ok. (Wzięłam się za ciuszki po Maksie dziś Wam zrobię zdjęcie ile tego jest jestem przerażona:eek:)

Ja też mogłabym zjeść każdą ilość słodyczy... ;/. Na ostatniej wizycie mój gin. powiedział,że mogę do glukozy dodać trochę cytryny, wiecie coś o tym?

Tak, można wcisnąć do kubka cytrynę :) Wyniku to nie zaburza. Ja miałam przy sobie, ale w końcu nie wciskałam, bo nie było to takie złe ;)

Ja też myślę, że nie ma takiej potrzeby, po prostu nie trzeba tego picia celebrować tylko wypić duszkiem i już, najwyżej popić odrobiną wody. To w końcu jedynie mały plastikowy kubeczek bardzo słodkiego płynu, do przełknięcia.

Ostatnia edycja:
też tak myslę, że można szybko bez delektowania się wypić. Zresztą to dla zdrowia dziecka, trzeba sprawdzić i już, a cel uświęca środki! Ja jutro mam krzywą cukrową :)

Mnie tam bardziej przeszkadzał zapach gumowego kubka niż sama glukoza ;P

Orientujecie się, kiedy najpóźniej trzeba zrobić wymazy z pochwy na chlamydie itp.? Miałam iść w tym tygodniu, ale jestem chora i nie wiem, czy dam radę. Zastanawiam się, jak długo to mogę odwlekać...

Orientujecie się, kiedy najpóźniej trzeba zrobić wymazy z pochwy na chlamydie itp.? Miałam iść w tym tygodniu, ale jestem chora i nie wiem, czy dam radę. Zastanawiam się, jak długo to mogę odwlekać...

mi gin jeszcze nie zlecał, z Natalią pamiętam że robiłam jakoś pod koniec ciąży dopiero..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry