reklama
zuzia2012
Zaangażowana w BB
teraz moja kolej...wizyta u lekarza..jak najbardziej wszystko w porządku....dzidziuś sobie rośnie i czuję już kopniaczki....:-)...miałam połówkowe usg....i doktorka oczywiście spytała się co am w domu..a ja ze 3 synów..a ona na to ze będę miała nagrodę za trudy..porodów.i synów..ze na być na 90 % dziewczynka.....siusiaka nie znalazła.....nie mogę w to uwierzyć że w końcu się chyba udało....do 4 razy sztuka...polecam przed samym usg..na jeść sie czekoladek..dziewczyny patrzyły jak sie objadam czekoladkami..przed samym usg... ale dziecko nie spało tylko się kręciło...bo jak śpi to raczej nici z podgladnięcia płci.....a potem dziewczyny czekajace na usg..dopytywały sie skąd znam taka metodę..ale to normalne jak tylko wpakuje cos do buzi słodkiego dziecko od razu się rusza i połyka wody bo są słodkie..tak ze jestem szczęśliwa ale jeszcze musze byc pewna na 100% ...choc i tak wyprawke robie od poczatku różowa...jak znajde czas to poczytam co tam u was...buziaki...
natasszzka87
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje Ja mam wizytę połówkową w piątek z filmikiem więc juz się doczekać nie mogę:-)
natasszzka87
No właśnie, czy wy na te badania połówkowe idziecie z płytkami tak, by lekarz mógł coś nagrać, czy nie? Zresztą i tak pewnie lekarz drukuje później najważniejsze zdjęcia :-)
Mi gin nic nie mówił, że mam przynieść płytę, więc pewnie na ich nagra. Mój gin drukuje mi zawsze najważniejsze zdjecia i jakieś "perełki":-)
LeRemi
Zuzia gratulacje!!! No to sie doczekalas, wspaniale:-) Za to moja mala znow pila wody (tak jak i na poprzednim usg) a ja nic slodkiego nie jadlam przedtem, tylko obiad wsunelam, bez zadnych deserow. Wychodzi ze moja corcia to poprostu maly zarloczek albo pijusek Jeszcze raz gratki!
zuzia2012, no to się Wam wisienka na torcie trafiła :-). Gratuluję córeczki.
MieMie, ja na wszystkie genetyczne idę na lekko. Płytki dostaję od lekarza. Nie wiem, czy któreś z tych badań mam uważać za połówkowe czy nie ;-). Wiem co to, ale nigdy ta nazwa nie padła. Zawsze tylko "USG genetyczne".
Ja mam wizytę jutro. Powinna być za 2 tygodnie, ale ze względu na małe (mam nadzieję) nieprawidłowości u Maluszka moja gin przyspieszyła mi tym razem wizytę. Tak więc trzymajcie proszę kciuki, żeby ta nieprawidłowość sprzed 2 tygodni okazała się niczym poważnym i żeby nie było już po niej śladu.
MieMie, ja na wszystkie genetyczne idę na lekko. Płytki dostaję od lekarza. Nie wiem, czy któreś z tych badań mam uważać za połówkowe czy nie ;-). Wiem co to, ale nigdy ta nazwa nie padła. Zawsze tylko "USG genetyczne".
Ja mam wizytę jutro. Powinna być za 2 tygodnie, ale ze względu na małe (mam nadzieję) nieprawidłowości u Maluszka moja gin przyspieszyła mi tym razem wizytę. Tak więc trzymajcie proszę kciuki, żeby ta nieprawidłowość sprzed 2 tygodni okazała się niczym poważnym i żeby nie było już po niej śladu.
reklama