reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
asia, malutka, martyna gratuluję udanych wizyt i ładnie rozwijających się dzieciaczków:-D

Mart nie mam pojęcia, czy bez badania na fotelu i USG dopochwowego da się stwierdzić realną długość całej szyjki? Nie znam się zupełnie. Zapytaj o to gin. na następnej wizycie. Wierzę jednak, że wie co robi i widzi co i jak swoimi sposobami ;-)

witajcie kobitki, udalo sie dzis dokonczyc nasze usg polowkowe ;) dzidzia wspolpracowala pieknie do tego stopnia ze udalo sie naweet zerknac miedzy nozki ;)) oczekujemy zatem coreczki ;) wszystko w najlepszym porzadku,wszystkie pomiary ok :)

dziewczynki gratuluje! dzidzie zdrowe wszystkie, nawet jak chwilke podejrzane ;)
nie moge sie doczekac mojego usg teraz :) ja mam 3/4d w piatek :) dam Wam znac jakos :) mam nadzieje ze tam na Mazurach maja kompa, albo wifi :D chyba nie sa tak odcieci od swiata :D tak czy siak po swietach bedziemy juz u tesciow a tam komp jest i lacze tez :) tylko nie dam rady zdjec wrzucic ani filmiku :/

irisson,dziekuje ;) szyjka trzyma ze hej! bardzo sie ciesze ze zalozyli mi te tasme, moge spokojnie funkcjonowac, bo stracha mialam po poprzednich przezyciach.
Teraz odliczam do usg 3d/4d ktore mam za 2 tyg!
pozdrawiam dziewczyny ;)

juditka, gratuluję wspaniałych wieści. Dziewczynka się w końcu ośmieliła i pokazała - widocznie wcześniej była po prostu stremowana.

Dziewczyny mam pytanie - jak pojawia się u Was potrzeba, by pojechać do szpitala i sprawdzić, czy wszystko OK,to co ze sobą zabieracie? Kartę ciąży to wiadomo,ale jakąś książeczkę zdrowia, coś jeszcze? I do jakiego szpitala jeździcie?Do najbliższego,czy takiego,który jest przez Was sprawdzony?Pytam profilaktycznie,dla własnego spokoju.

Juditka gratulacje ogromne!!! Wlasnie zerknelam na liste sierpniowek i widze ze mamy ten sam termin i dziewczynki w brzuszkach :D Ale sie fajnie zlozylo:) Ciesze sie ze szyjka ok i ze jestes spokojniejsza!

Pozostalym mamuskom po wizytach takze gratuluje! Same zdrowe bobaski nam rosna,cudnie :D

MIeMie...do karty ciąży nawet nie zajrzeli. Trzeba zabrać tylko dowód osobisty. Nic innego nie trzeba, dowodu ubezpieczenia również nie. Można jechać do wybranego szpitala, ale lepiej najpierw zadzwonić i zapytać.

reklama
Do góry