reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

To ja się mogę już pochwalić.
Będzie Amelka- dziewuszka:-) Waży 246 g, wszytsko zmierzone zgodnie z tygodniem- wyszło, że 19 tydzień skończony.
Gratuluje pozostałym mamusiom wizyt:-)

reklama
kurcze ale ja wam zazdroszczę ze juz swiadome jestescie kto mieszka u Was w brzuszku, ahhhh!!!!!!
Ja byłam prywatnie we wtorek ze wzgledu na tą szyjkę krótka to pół godziny gin próbował dojrzeć ale nikomu sie to jeszcze nie udało, mimo ze lezy główką w dół to i tak takjakby bokiem buuuuuuu.....wiec ja juz nastawiam sie ze jednak dowiemy sie ale po narodzinach !!!!!!!!!!

gratuluje WAM kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!

malinka1980 - gratuluje i udanej wizyty i chłopca :))

kasiunialalala - ja też będę miała na Grodzkiej, bo tam chodzę do dr Węklara.

natasszzka87 zylcia588
- gratuluje dziewczynek :))

Ja już po wizycie. Wyniki są dobre, nie mam nic zlecone do badania, szyjka ok, macica miękka, dzidzi siedzi sobie grzecznie, a pooglądam je za 3 tyg czyli 12go kwietnia będzie szczegółowe 3D.
Niestety nie mogę uporać się z tą chol...ną infekcją :wściekła/y:, dostałam znów pimafucin, zrobił dodatkowe posiewy wyniki za jakieś 2 tyg i cytologię też mi zrobił. Przez to nie mogę zrobić kolposkopi, a chciałabym mieć to badanie za sobą.

Ostatnia edycja:
Gratulacje udanych wizyt i tego ze już wiekszość wie kto bd :-D
U mnie wyszło tym razem ze jest 18 tydzien tak jak powinno byc!:D zmierzona główka nózki klata i wszystko okej podobno duzy jest wiec mam nadzieje ze bd chlopczk no bo nadal nie wiem bo zacisnoł posladki i nie chciał sie pokazac tylko chwycił sie za głowe :p
Jutro zapisuje sie na 4d to moze sie dowiem w końcu , abo i nie bo po takich rodzicach napewno bd upraciuch :p

Cześć dziewczynki,

gratuluję Was udanych wizyt i córeczek. U mnie dzisiaj na USG pokazał się siusiak. Dziecko zdrowe, wszystkie pomiary ok. Oczywiście bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze i nie mogę się doczekać rozwiązania, ale bardzo czekałam na córeczkę.

uciekam spać
puki co musimy się oswoić z myślą że będziemy mieli synka, narazie to do mnie trochę nie dociera

reklama
nataszka, zylcia, gratuluje dziewuszek ! no i Mart, Tobie synka :-) jak sie urodzi to juz sie stanie niewazne, zreszta zawsze mozesz zaplanowac drugie, a to tak fajnie jak potem bedzie córeczka, chyba kazda z nas marzyła o starszym bracie ktory by bronił.
ale dobrze ze chociaz troszke dziewczynek nam sie tu pojawia:-p

jak ja wam zazdroszcze no, niby jestem jedną z najbardziej zaawansowanych a jeszcze 6 dni do mojego połówkowego...

Do góry