dorotak
Fanka BB :)
RatinaZ - już dziewczyny pisały i muszę się z nimi zgodzić. U mnie też w każdej ciąży prawie za każdym razem termin jakiś inny, ale trzymałam się tego początkowego, no pewnie jakby coś drastycznie odbiegało od normy to tak, ale jak lekarz mówi że ok, to nie ma co się martwić, ja teraz do tych dat to większej wagi nie przywiązuję.
sopelek83 - to super że bliźniaki pięknie się rozwijają, oby tak dalej
Malinkaizi - wyczekaj cierpliwie na to połówkowe, najważniejsze że wszystko ok, ja też dziś idę i będzie
MieMie - to świetnie że widać poprawę
U mnie na każdej wizycie jest badanie, najpierw wywiad, potem fotel i szybkie usg. Wizyta co 4 tyg, jeśli nie ma innej potrzeby. Badania nie na każdą wizytę, jak dotąd na początku dostałam długą listę badfan, które robiłam jeszcze początkiem stycznia, potem nic, a ostatnio miałam zrobić mocz, morfologię i hormony tarczycy, zobaczymy czy dziś mi coś zleci.
Dziś miałam w planie cytologię, bo pierwsza była zła, ale obawiam się że dziś też lepiej żeby mi nie pobierał bo znów jakaś infekcja mnie dopadła, a to może zaburzyć wynik i znów się będę stresowała wrr...
kasiunialalala - gratuluje chłopca ) do kogo idziesz na 3d?
sopelek83 - to super że bliźniaki pięknie się rozwijają, oby tak dalej
Malinkaizi - wyczekaj cierpliwie na to połówkowe, najważniejsze że wszystko ok, ja też dziś idę i będzie
MieMie - to świetnie że widać poprawę
U mnie na każdej wizycie jest badanie, najpierw wywiad, potem fotel i szybkie usg. Wizyta co 4 tyg, jeśli nie ma innej potrzeby. Badania nie na każdą wizytę, jak dotąd na początku dostałam długą listę badfan, które robiłam jeszcze początkiem stycznia, potem nic, a ostatnio miałam zrobić mocz, morfologię i hormony tarczycy, zobaczymy czy dziś mi coś zleci.
Dziś miałam w planie cytologię, bo pierwsza była zła, ale obawiam się że dziś też lepiej żeby mi nie pobierał bo znów jakaś infekcja mnie dopadła, a to może zaburzyć wynik i znów się będę stresowała wrr...
kasiunialalala - gratuluje chłopca ) do kogo idziesz na 3d?