reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

angi śliczny maluszek :-)
ewelak ale piekne usg chyba to genetyczne? takie wyraźne :-)
ja mam genetyczne 13 stycznia już się nie mogę doczekać :-)

Wiecie co terminy terminami a dzieciaczki same sobie moment wybiorą, ja miałam termin z Matim na 14-15 czerwca a urodził się 28 maja, teraz mam 27 lipca czyli niby jedna z ostatnich z Nas a moimi predyspozycjami mogę być gdzieś na początku, różnie to bywa, byle wszystkie dzieciaczki zdrowe :-)

reklama
kati Tak, genetyczne :-) Ja w pierwszej ciąży miałam termin na 31 grudnia a z USG na 17, więc lekarz wypośrodkował na 25( czyli moje urodziny;-)). Ale byłam od 30tc na podtrzymaniu- 7 grudnia odstawiłam leki, a 8 witaliśmy się z Zosinkiem:-) Teraz mi wychodzi z USG równo 13 tc, czyli 5 dni do przodu.

Hej Dziewczyny!

Mam dla Was nietypową ofertę. Otóż swego czasu miałam mieć zakładany pessar na szyjkę macicy, ale udało mi się dotrwać do dziś bez zakładania. Mam oryginalnie zapakowany, nigdy nie użyty, wysterylizowany z datą ważności do czerwca 2015 roku krążek, który chętnie odsprzedam potrzebującej za połowę ceny + przesyłka. Ja skorzystam, bo kasa przyda mi się na pieluchy, a potrzebująca nie będzie musiała wydać 144 zł + przesyłka, kupując w sklepie internetowym Herbich.
Tutaj można więcej przeczytać o tym pessarze: Herbich Sp. z o.o.
Zobacz załącznik 661797Zobacz załącznik 661798
W razie chęci zakupu, proszę o wiadomość prywatną.
Pozdrawiam i życzę powodzenia! :)

skan usg120150105.jpg

A oto i Nasze szczęście:-)

Załączniki

• skan usg120150105.jpg
    skan usg120150105.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry