reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Ciężko mi dojeżdżać te 100 km w jedną stronę, mimo że lekarz dusza nie człowiek. Więc przenoszę si,ę do lekarza na miejscu, który pracuje też w tutejszym szpitalu. Za tydzień mam u niego pierwszą wizytę, więc zobaczymy, czy dobrze wybrałam nasłuchałam się opinii i kiedyś miałam z nim do czynienia, jak leżałam w szpitalu, więc mam nadzieję, że się nami porządnie zajmie :-)
Dzięki dziewczyny :-)

reklama
Joani super że mały rośnie jak trzeba a jak mały rośnie to mamusia też musi :) hehe
oby nowy lekarz był dobry i żebyście byli zadowoleni :)

To się odezwę i pochwale:) Nasz synuś jest nadal synusiem, waży 600g i jest idealnie proporcjonalny na swój wiek :) Wizytę mieliśmy w poniedziałek więc to było 22t i 3d :)

My już po wizycie - która była naprawdę miła ;)

Kornelcia jest już 100% dziewczynką, waży 781g a jej stopa ma prawie 5cm :szok:

Wszystkie narządy - ok
Termin wg USG - 02.09 (pierwszy termin - 07.09) więc mam nadzieję, że urodzę jeszcze w sierpniu ;P

Jedyny "problem" to ułożenie, bo mała wybrała sobie położenie podłużne miednicowe i jeżeli zdania nie zmieni to niestety czeka mnie cc a strasznie mnie ona przeraża. Ale najważniejsze, że mała zdrowa a jak przyjdzie na świat to pikuś :p

A zapomniałam wspomnieć, że badanie miałam robione na sprzęcie od WOŚP - więc jakość pierwsza klasa :D

reklama
Animka gratulacje! Co di położenia to chyba jeszcze jest trochę czasu na to żeby się zmieniło więc nie ma co się martwić na zapas ;)

Do góry