reklama
P
Pastelowa
Gość
Ann najważniejsze, że wszystko ok z dzidziusiem wcale nie jest jakiś duży w porównaniu do mojej, która w piątek miała 700g! Sama raczej należę do osób szczupłych bo nie przekraczam normalnie 50kg (no teraz już mam 5kg więcej) a mój mąż też jest normalnej wagi więc nie wiem skąd to się bierze. Rozmawiałam ze szwagierką, która chodziła do tego samego lekarza co ja i mówiła, że te pomiary sporo odbiegają od rzeczywistości bo jej córeczka ostatecznie miała warzyć 3500g a urodziła się 2600g więc prawie kilogram różnycy...
joani
Fanka BB :)
Wróciliśmy, dzisiaj wizyta za expressowa jak dla mnie- mieliśmy prawie godzinę spóźnienia, bo był 5 km korek.. i wiecie na szybko wszystko, bo lekarz na konsultacje do kliniki musiał. Hemoglobiną mam sobie głowy nie zaprzątać, bo za krótko biorę, ważne, że nie ma spadku- wzrosła ilość krwi i stąd też się to bierze- nadal żelazo brać i jeść różnorodnie.
Mały jak zwykle fikał, tętno 146 i macica już 5/p. Szyjka długa zamknięta.
Przez ten stres na drodze i "podziękowaniu" lekarzowi za współpracę miałam wysokie tętno i ciśnienie- w życiu takiego nie miałam, ale czułam , że aż mi uszami wychodzi.
Najważniejsze, że mały rośnie a mama z nim- w sumie już 5,5 kg na plusie mamy. No to tyle :-)
Mały jak zwykle fikał, tętno 146 i macica już 5/p. Szyjka długa zamknięta.
Przez ten stres na drodze i "podziękowaniu" lekarzowi za współpracę miałam wysokie tętno i ciśnienie- w życiu takiego nie miałam, ale czułam , że aż mi uszami wychodzi.
Najważniejsze, że mały rośnie a mama z nim- w sumie już 5,5 kg na plusie mamy. No to tyle :-)
N
nexiss
Gość
Joani ciesze się ze jest z Wami wszystko w porządku :-)
M
Mar1
Gość
joani - super
A czemu podziękowanie za współpracę? Coś mi umknęło po drodze..
A czemu podziękowanie za współpracę? Coś mi umknęło po drodze..
reklama