reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Gratuluję Aniu :-) super, że synuś zdrowo rośnie, teraz się możesz cieszyć ciążą jak należy :-D

Wizyta przebiegła szybko, lekarz pomierzył wszystko i mówił że dziecko rozwija się prawidłowo i u mamy też wszystko w porządku. Nie mówił nic o płci i nie wiem czy pytać o potwierdzenie na każdej wizycie hehe bo w sumie Maluszek nie chciał za bardzo współpracować bo odwrócił się pleckami do nas i nie dał zrobić nawet jednego zdjęcia. Ciągle zasłaniał się rączką. Waży już 500g :)

no właśnie się zastanawiam czy duży i jaki może być, bo przytyłam już ok 4-5kg

reklama
Ann to zależy od genów, u mnie np w rodzinie duże dzieci się rodziły. Moja Wiki w 20 tygodniu jak byłam na usg ważyła 435g, teraz to ciężko powiedzieć, w piątek mam kolejne usg to się dowiem ile jej przybrało.
Co do mojej wagi to nie wiem ile już jestem na plusie, na mojej wadze się nie ważę bo ona kłamie :p Ale na poprzedniej wizycie miałam 0,5 kg na plusie, teraz już na bank jest dużo więcej.

Do góry