reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

kara_13 dziękuję bardzo :) no właśnie jeszcze trochę czasu ma ale z tego szczęścia, że wszystko jest ok zapomniałam się zapytać do kiedy może zdanie zmienić ;P szczególnie, że nastraszyli mnie że może coś być z serduszkiem...na szczęście tylko żartowali :p

reklama
Emalia, Animka super wiadomości i duże dzieciaczki :-)
Ciekawe jak duża juz jest moja Wiki jutro się dowiem :-)

Emalia gratuluje :)

Animka masz jeszcze duzo czasu. Dzieci zmieniaja pozycje nawet do 36 tygodnia ciazy :) i duza ta Twoja mala :)

Kusiak u to faktycznie ma jeszcze sporo czasu :p
nexiss też jestem ciekawa ile Twoja mała ma :p

A tutaj wstawiam moją małą pyzę ;P

2ajb475.jpg

Ostatnia edycja:
Animka super, że na wizycie wszystko ok, ale duża już ta Twoja królewna:-D

A ułożeniem bym się nie przejmowała, mój synuś też na razie podłużnie miednicowo ułożony i lekarz nic na ten temat nie wspominał, że to źle:no: Jeszcze maluszki mają czas, żeby się poobracać tak jak trzeba:tak:

Jaka słodka buziulka:-)

chocolatequa ja wagę poznałam 2 razy :p raz w szpitalu i dzisiaj na badaniach :)

BubblesGirl właśnie mi też coś się wydaję, że za dobrze ją karmię ;P ciekawa jestem z jaką wagą zdecyduję się przyjść na świat ;P
Mam nadzieję, że wyrobią się w czasie z tym obracaniem ;P

Emalia, animka gratuluję udanych wizyt :) śliczne fotki :)

a Nasz mały dzisiaj jakos nie ujawnił się :) nie było widac ani klejnocików ani twarzyczki :) ale jest cały ładnie rośnie i wg jest ok :) waż 500g w porownaniu z Waszymi dzidziami to chudzinka po tacie :) ale natka tez taka była :) więc się nie przejmóje :)
a mamuśka przybrała 2 kg w miesiąc .. więc narazie tyle przytałam :) tak to mi się podoba :)

reklama
animka, ania dobrze że dzieci zdrowe :)
a co do wagi to mi lekarz mówi za każdą wizytą, ale fakt że on robi mi zawsze w 3d więc nie wiem. A Mały mój też teraz miednicowo czy jakoś tak ułożony a lekarz mówił że na razie nie ma się co martwic bo jeszcze kilka razy się może odwrócić.

Do góry