reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

kara_13 dziękuję bardzo :) no właśnie jeszcze trochę czasu ma ale z tego szczęścia, że wszystko jest ok zapomniałam się zapytać do kiedy może zdanie zmienić ;P szczególnie, że nastraszyli mnie że może coś być z serduszkiem...na szczęście tylko żartowali :p

reklama
Emalia, Animka super wiadomości i duże dzieciaczki :-)
Ciekawe jak duża juz jest moja Wiki jutro się dowiem :-)

Emalia gratuluje :)

Animka masz jeszcze duzo czasu. Dzieci zmieniaja pozycje nawet do 36 tygodnia ciazy :) i duza ta Twoja mala :)

Kusiak u to faktycznie ma jeszcze sporo czasu :p
nexiss też jestem ciekawa ile Twoja mała ma :p

A tutaj wstawiam moją małą pyzę ;P

2ajb475.jpg

Ostatnia edycja:
Animka super, że na wizycie wszystko ok, ale duża już ta Twoja królewna:-D

A ułożeniem bym się nie przejmowała, mój synuś też na razie podłużnie miednicowo ułożony i lekarz nic na ten temat nie wspominał, że to źle:no: Jeszcze maluszki mają czas, żeby się poobracać tak jak trzeba:tak:

Jaka słodka buziulka:-)

chocolatequa ja wagę poznałam 2 razy :p raz w szpitalu i dzisiaj na badaniach :)

BubblesGirl właśnie mi też coś się wydaję, że za dobrze ją karmię ;P ciekawa jestem z jaką wagą zdecyduję się przyjść na świat ;P
Mam nadzieję, że wyrobią się w czasie z tym obracaniem ;P

Emalia, animka gratuluję udanych wizyt :) śliczne fotki :)

a Nasz mały dzisiaj jakos nie ujawnił się :) nie było widac ani klejnocików ani twarzyczki :) ale jest cały ładnie rośnie i wg jest ok :) waż 500g w porownaniu z Waszymi dzidziami to chudzinka po tacie :) ale natka tez taka była :) więc się nie przejmóje :)
a mamuśka przybrała 2 kg w miesiąc .. więc narazie tyle przytałam :) tak to mi się podoba :)

reklama
animka, ania dobrze że dzieci zdrowe :)
a co do wagi to mi lekarz mówi za każdą wizytą, ale fakt że on robi mi zawsze w 3d więc nie wiem. A Mały mój też teraz miednicowo czy jakoś tak ułożony a lekarz mówił że na razie nie ma się co martwic bo jeszcze kilka razy się może odwrócić.

Do góry