reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Animka, ania, najważniejsze, że zdrowe a że wagowo różne, to nic nie znaczy :-) Dzieciaczki kręcą się ciągle ... np. moja kuzynka już cesarka na rano zaplanowana, bo ułożenie nie takie no i w nocy mówiła,że jak zaczął się przekręcać, to myślała, że zejdzie z bólu.. no i rano na usg główką był już w dół i potem szybko poszło naturalnie. Zatem spokojnie drogie mamuśki :-)

reklama
Wesolytka zdjęcia super wypoczywajcie ;)
Joani swietnie ze wszystko dobrze i ze Was jeszcze przyjął !
Emalia gratulacje ;)
Animka moze sie przesunąć nawet dzien przed porodem ;) gratuluje i dobrze ze żartowali btw kto ma takie pomysły ? Śliczna księżniczka !
Ania nie martw sie mój tez kruszynka ;) fajnie ze wszystko ok ;)

EM Ka a mojego gina jakoś tak fantazja poniosła ;P zresztą on w ogóle należy do tych lekarzy, którzy cały czas dają na coś skierowanie ;P na szczęście wszystko na nfz więc jest spoko :) moja koleżanka np dla porównania miała przez całą ciąże raz badany mocz i dwa razy morfologię i wszystko :szok:

Dziewczyny, gratuluję :) Kruszynki już stają się coraz większe, ale to cudownie, że prawidłowo się rozwijają, to sama radość dla nas :) Ciekawe czego ja się dowiem jutro, bo na 9 mam wizytę u ginekologa, a na 11 szkołę rodzenia :)

Ania//, Animka gratuluję udanych wizyt. Wielkośc maluszka nie istotna, byleby mieścił się w normie. Najważniejsze, że rośnie i prawidłowo się rozwija.

A co do ułożenia, to faktycznie, jeszcze za wcześnie, żeby sądzić, że będzie CC, bo maluszek ułożony miednicowo. Ok 35 tyg to już bardziej prawdopodobne. Ale też jak dziewczyny piszą, dzień przed porodem może się zmienić...

Juz po usg. Nie mam się czym pochwalić bo lekarz nic mi nie powiedział. Był tym razem mój prowadzący. Powierzył mała z tego co rozumiałam nadgania ok 3-4 dni. Mówił "ładna dzidzia". Pytam się o płeć mówi ze nie widać. I tak już wiem ale dla uprawnienia. Mówił ze wyniki będą we wtorek na mojej wizycie. Nic konkretnego nie gadał, nie wiem nadal ile mała waży, musze czekać do wtorku.
Ogółem stwierdzam że w szpitalu nic się dowiedzieć nie można, pozostają prywatne wizyty.
No ma koniec tylko Wiki pokazała wszystkim język :p hehe
I jest ułożona glowkowo.
Zdjęcia mi nie dał. Mówił ze ładne zdjęcia będą po porodzie, miły...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nexiss to mam nadzieję, że na następnej wizycie więcej się dowiesz, ale najważniejsze, że z małą wszystko w porządku:tak:

Do góry