reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
ja zaś cesarke wspominam niezbyt dobrze, płakać mi się chciało jak widziałam te mamy biegające po SN z dzidziusiami, a ja leżałam jak kłoda, poczatkowo zdana na innych. Najgorzej było wstac z łóżka, a potem już jakoś poleciało.
Niestety druga czeka mnie tez CC, na ale na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, więc głowa do góry, będzie dobrze:-):-):-)

ja zaś cesarke wspominam niezbyt dobrze, płakać mi się chciało jak widziałam te mamy biegające po SN z dzidziusiami, a ja leżałam jak kłoda, poczatkowo zdana na innych. Najgorzej było wstac z łóżka, a potem już jakoś poleciało.Niestety druga czeka mnie tez CC, na ale na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, więc głowa do góry, będzie dobrze:-):-):-)
mi się płakać chciało jak sobie pomyślałam o szczęśliwych kobietach ktore miały CC i nie poznały bólu po 6 cm rozwarcia aż do parcia :p

smokyeyes ja niestety doświadczyłam i bólu rozwarcia po 6cm i cc, teraz mam nadzieję, że jeśli cc to od razu.

ja też chciałabym żeby mnie ominęło cc, tym bardziej, że jakoś nie słyszałam jeszcze opinii, żeby drugi poród po naturalnym był gorszy. A po cc pewnie dają teź środku przeciwbólowe, więc nie ma się co nastawiać, że będzie źle.:)

smoky mi też się płakać chciało gdy widziałam dziewczyny, które nie musiały przechodzić przez skurcze rozwierające i część partych po to by potem i tak mieć CC :laugh2:

Ja już po połówkowym. Płeć potwierdzona w stu procentach.

Dziewczynki są zdrowe ważą 420 i 410g. Wszystkie narządy uwidocznione, odpowiedniej wielkości. Płyn owodniowy w normie, pępowiny trójnaczyniowe, przepływy ok, wielkość dziewczynek odpowiada dokladnie 22t 3d.
Łożyska 1stopnia.

Szyjka ma 2,5cm czyli znów się wydłużyła.

Z wizyty wyszłam bardzo zadowolona, lekarz podniósł mnie na duchu, oby dalej też było tak dobrze ;-)

reklama
Do góry