reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Kusiak to 3ci poród pewnie tez naturalnie ;) ja sie tylko zastanawiam bo co raz głośniej mówi sie o jak to Chylińska kiedys powiedziała rozklapciochach i potem nie trzymaniu moczu... To jedyna rzecz ktora sprawia ze mam cień wątpliwości jesli chodzi o sn...

Rajo super gratulacje bardzo fajnie ;)))) w koncu dziewczynka ! ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Rajo gratuluje coreczki :) jak bedzie miala na imie? :)

Emka ale nie trzymanie moczu nie jest od samego porodu, to sie zaczyna juz w ciazy bo to hormony tak dzialaja ze miesnie sie rozluzniaja. A po porodzie to mozna potem cwiczyc (z reszta mozna juz teraz w ciazy), jak poszukasz w necie to pewnie znajdziesz cwiczenia, sa proste tylko trzeba je cwiczyc non stop :) poza tym to niestety ale niektore kobiety sa bardziej chyba na to podatne niz inne.

Kusiak dzięki za uspokojenie ;)
Z drugiej strony jest juz tyle dostępnych gabinetów które sa w stanie pomoc z tego typu problemami w razie czego ze chyba nie na sie co martwić na zapas ;) ani Jakoś specjalnie nastawiac bo jeszcze trochę czasu i bedziemy wiedzieć czy sie dobrze bobasy układają ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Kusiak - ostatnio doszliśmy do kompromisu, że może Apolonia - żeby zdrabniać na Polę :) obojgu nam się podoba, rodzince całej też więc jest plus. Jeszcze podobało nam się Marysia.

joani- Mój narzeczony powiedział, że Wasi Panowie najpierw będą musieli się z nim zmierzyć, żeby się do córki dostać hehe :). Wiadomo, jak to facet z reguły - wolał chłopczyka, ale już widać, że córcia będzie oczkiem w głowie :)

Rajo, rowniez gratuluje coreczki :) A nie mysleliscie po prostu u Poli?

aiwpa, omg, ciekawe ile by wazyl, gdyby sie urodzil w 40 tyg :) chociaz jak lezalam na patologii czekajac na rozwoj akcji (ktora ustala jak tylko dojechalismy do szpitala) :p to byla ze mna dziewczyna czekajaca na cesarke i wlasnie miala w brzuszku 5 kg synka :) Chociaz nie zdziwilo nas to bardzo, bo ona i jej maz byli raczej duzych rozmiarow (nawet bardzo duzych) :) na obchodzie lekarze sie smiali ze bedzie to rekord wagowy szpitala :p

reklama
moja koleżanka jakieś 4 mies. temu urodziła synka z wagą 5 kg naturalnie!! i bez nacięcia :-) to był jej 2 poród, pierwszy syn ważył ,,jedyne'' 4,4 kg

Do góry