reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Kusiak to 3ci poród pewnie tez naturalnie ;) ja sie tylko zastanawiam bo co raz głośniej mówi sie o jak to Chylińska kiedys powiedziała rozklapciochach i potem nie trzymaniu moczu... To jedyna rzecz ktora sprawia ze mam cień wątpliwości jesli chodzi o sn...

Rajo super gratulacje bardzo fajnie ;)))) w koncu dziewczynka ! ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Rajo gratuluje coreczki :) jak bedzie miala na imie? :)

Emka ale nie trzymanie moczu nie jest od samego porodu, to sie zaczyna juz w ciazy bo to hormony tak dzialaja ze miesnie sie rozluzniaja. A po porodzie to mozna potem cwiczyc (z reszta mozna juz teraz w ciazy), jak poszukasz w necie to pewnie znajdziesz cwiczenia, sa proste tylko trzeba je cwiczyc non stop :) poza tym to niestety ale niektore kobiety sa bardziej chyba na to podatne niz inne.

Kusiak dzięki za uspokojenie ;)
Z drugiej strony jest juz tyle dostępnych gabinetów które sa w stanie pomoc z tego typu problemami w razie czego ze chyba nie na sie co martwić na zapas ;) ani Jakoś specjalnie nastawiac bo jeszcze trochę czasu i bedziemy wiedzieć czy sie dobrze bobasy układają ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Kusiak - ostatnio doszliśmy do kompromisu, że może Apolonia - żeby zdrabniać na Polę :) obojgu nam się podoba, rodzince całej też więc jest plus. Jeszcze podobało nam się Marysia.

joani- Mój narzeczony powiedział, że Wasi Panowie najpierw będą musieli się z nim zmierzyć, żeby się do córki dostać hehe :). Wiadomo, jak to facet z reguły - wolał chłopczyka, ale już widać, że córcia będzie oczkiem w głowie :)

Rajo, rowniez gratuluje coreczki :) A nie mysleliscie po prostu u Poli?

aiwpa, omg, ciekawe ile by wazyl, gdyby sie urodzil w 40 tyg :) chociaz jak lezalam na patologii czekajac na rozwoj akcji (ktora ustala jak tylko dojechalismy do szpitala) :p to byla ze mna dziewczyna czekajaca na cesarke i wlasnie miala w brzuszku 5 kg synka :) Chociaz nie zdziwilo nas to bardzo, bo ona i jej maz byli raczej duzych rozmiarow (nawet bardzo duzych) :) na obchodzie lekarze sie smiali ze bedzie to rekord wagowy szpitala :p

reklama
moja koleżanka jakieś 4 mies. temu urodziła synka z wagą 5 kg naturalnie!! i bez nacięcia :-) to był jej 2 poród, pierwszy syn ważył ,,jedyne'' 4,4 kg

Do góry