reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Hej :)

My wczoraj po II prenatalnych (dla nas I). Maluch rośnie zdrowo, wszystko jest w najlepszym porządku. Jak to Pani stwierdziła ma dobrze poukładane w głowie :)
Dla pani ginekolog to bez wątpienia dziewczynka, więc wczoraj moja Mama zaszalała i kupiła śliczną sukienkę dla Malucha na uczczenie tego faktu :)

Co mnie niepokoi?
To, że dziecko jest duże... Ma już 22 cm (z tego nogi to 10 cm - jak to ginekolog stwierdziła ma długie po mamie :p) i z tego wynika, że termin porodu z 11 września przesunął się na .... 31 sierpnia :O
Trochę się zestresowałam, że nie wyrobię ze szkołą rodzenia, więc w nocy śniło się mi, że rodziłam i kazałam Mężowi czytać na głos "w oczekiwaniu na dziecko", żeby wiedzieć co mam robić...

Zdjęcia nie mam jak technicznie wstawić, a szkoda, bo jest w 3D buzia Malucha pokazana :)

Marciątko gratuluję córeczki :-D Kolejna dziewczyna w naszym gronie :tak:
Wzrotem się nie przejmuj, jak dorośnie będzie facetów wodziła za nos :-)
Termin jest wyznaczony inny ale nie oznacza to, że urodzisz w terminie, może mała będzie chciała jeszcze trochę posiedzieć w brzuszku ;-)

Marciątko gratuluję córeczki :) moja Nati na usg miała takie długie nogi że kopała się piętami po czole hehe :) a urodziła się 58 cm więc nie było źle :) bez stresu :)

Marciątko, gratuluję córeńki :tak:

Soniafka, a tobie ślicznego syneczka

Jeja ja już też chce czwartek i chcę wiedzieć czy drugi brzdąc jest synkiem czy jednak córeczką :-D

reklama
Soniafka gratulacje synka!

Marciątko gratulacje córeczki! Może lepiej, że długie nogi, może waga się wtedy rozłoży po długości i łatwiejszy poród będzie;-)

Do góry