reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Hej :)

My wczoraj po II prenatalnych (dla nas I). Maluch rośnie zdrowo, wszystko jest w najlepszym porządku. Jak to Pani stwierdziła ma dobrze poukładane w głowie :)
Dla pani ginekolog to bez wątpienia dziewczynka, więc wczoraj moja Mama zaszalała i kupiła śliczną sukienkę dla Malucha na uczczenie tego faktu :)

Co mnie niepokoi?
To, że dziecko jest duże... Ma już 22 cm (z tego nogi to 10 cm - jak to ginekolog stwierdziła ma długie po mamie :p) i z tego wynika, że termin porodu z 11 września przesunął się na .... 31 sierpnia :O
Trochę się zestresowałam, że nie wyrobię ze szkołą rodzenia, więc w nocy śniło się mi, że rodziłam i kazałam Mężowi czytać na głos "w oczekiwaniu na dziecko", żeby wiedzieć co mam robić...

Zdjęcia nie mam jak technicznie wstawić, a szkoda, bo jest w 3D buzia Malucha pokazana :)

Marciątko gratuluję córeczki :-D Kolejna dziewczyna w naszym gronie :tak:
Wzrotem się nie przejmuj, jak dorośnie będzie facetów wodziła za nos :-)
Termin jest wyznaczony inny ale nie oznacza to, że urodzisz w terminie, może mała będzie chciała jeszcze trochę posiedzieć w brzuszku ;-)

Marciątko gratuluję córeczki :) moja Nati na usg miała takie długie nogi że kopała się piętami po czole hehe :) a urodziła się 58 cm więc nie było źle :) bez stresu :)

Marciątko, gratuluję córeńki :tak:

Soniafka, a tobie ślicznego syneczka

Jeja ja już też chce czwartek i chcę wiedzieć czy drugi brzdąc jest synkiem czy jednak córeczką :-D

reklama
Soniafka gratulacje synka!

Marciątko gratulacje córeczki! Może lepiej, że długie nogi, może waga się wtedy rozłoży po długości i łatwiejszy poród będzie;-)

Do góry