reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
joani gratuluję!cudna fotka, a co do wyników, co klinika, to praktyka.

kasica czy to oznacza,że dzięki tym drutom odzyskasz słuch? Robią to w Polsce?

Joani czyli maluch zdrowy, super.

Kasica trudne decyzje przed Toba ale zycze zeby udalo sie odzyskac sluch.

EM Ka to moja corka jest coreczka tatusia ;) Ja akurat bylam coreczka mamusi ale u mnie same siostry (jest nas 4) wiec inna sytuacja.

ania teoretycznie tak, musimy znaleźć sobie ile procent ich nie podejmuje pracy tak jak powinno, jednak łączy się to z operacją na otwartym mózgu w miejscu w którym są najważniejsze ośrodki odpowiedzialne m.in. za oddychanie, krążenie Ja nie wiem czy jestem gotowa na takie duże ryzyko, wolę żyć głucha i szczęśliwa niż słyszeć będąc roślinką :baffled: Takie implanty wszczepiaja w Polsce, mi zaproponowały Kajetany

kasica to naprawdę niesamowita technologia, ale faktycznie ryzyko jest duże. Bardzo trudna decyzja do podjęcia. Jestem pewna,że bez względu na to, co zdecydujecie, wszystko się poukłada. Bardzo trzymam kciuki &&&

emka moja córcia, to też ewidentnie córeczka tatusia. Oboje zakochani w sobie bez pamięci:tak:

Witam po dlugiej nie obecnosci, w srode mialam usg prenatalne, wedlug lekarza z dzieciatkiem wszystko wporzadku, ja niestety zmartwiona, bo z opisu wyczytalam ze : Kosc nosowa - Nie rozpatrywana, nie widzialem, NT 2 mm dlugosc bobasa 70,40 mm , badanie trwalo 1,5 h :szok: dzieciatko tak sie ustawialo ze nie bylo dogodnej pozycji do pomiarow przez dlugi czas , mimo wszystko ja na jednym ze zdjec wyraznie widze kosc nosowa (tak mi sie na moj rozum wydaje) , ogolnie bylismy zachwyceni, maluszek skakal, rozpychal sie,ruszal konczynami i probowal ssac piastke, po tym USG lekarza wcale nie zdziwilo ze zaczelam od kilku dni czuc rozpychanie sie bobasa :-D:tak:, dzis mialam badanie krwi PAPP-A , wyniki za tydzien, ale niestety automatycznie wyslane do lekarza wiec bede musiala czekac do 18 marca na nowiny. Wstawiam Fotki, powiedzccie czy tylko ja widze ta kosc nosowa ?? Wedlug tego USG przewidywany porod 11 wrzesnia.
2014-02-28 22.33.35.jpg20140228_222950.jpg

Załączniki

• 2014-02-28 22.33.35.jpg
    2014-02-28 22.33.35.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 78
  • 20140228_222950.jpg
    20140228_222950.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Eliane super bobasek, ładnie widać na pierwszym foto :) Super, że jest z nim/nią wszystko w porządku. Co do noska ja też go widzę, może nie mógł go zmierzyć?

Do góry