reklama
anusiaszymka
Fanka BB :)
joani gratuluję!cudna fotka, a co do wyników, co klinika, to praktyka.
kasica czy to oznacza,że dzięki tym drutom odzyskasz słuch? Robią to w Polsce?
kasica czy to oznacza,że dzięki tym drutom odzyskasz słuch? Robią to w Polsce?
Joani czyli maluch zdrowy, super.
Kasica trudne decyzje przed Toba ale zycze zeby udalo sie odzyskac sluch.
EM Ka to moja corka jest coreczka tatusia Ja akurat bylam coreczka mamusi ale u mnie same siostry (jest nas 4) wiec inna sytuacja.
Kasica trudne decyzje przed Toba ale zycze zeby udalo sie odzyskac sluch.
EM Ka to moja corka jest coreczka tatusia Ja akurat bylam coreczka mamusi ale u mnie same siostry (jest nas 4) wiec inna sytuacja.
kasica212
Sanka & Samka
ania teoretycznie tak, musimy znaleźć sobie ile procent ich nie podejmuje pracy tak jak powinno, jednak łączy się to z operacją na otwartym mózgu w miejscu w którym są najważniejsze ośrodki odpowiedzialne m.in. za oddychanie, krążenie Ja nie wiem czy jestem gotowa na takie duże ryzyko, wolę żyć głucha i szczęśliwa niż słyszeć będąc roślinką Takie implanty wszczepiaja w Polsce, mi zaproponowały Kajetany
N
nexiss
Gość
Gratuluję dzisiejszych wizyt
joani
Mam nadzieję, że w brzuchu się wyszaleje a później będzie spokojne ;-)super ze wszystko ok ,
joani to masz żywe sreberko;-)
anusiaszymka
kasica to naprawdę niesamowita technologia, ale faktycznie ryzyko jest duże. Bardzo trudna decyzja do podjęcia. Jestem pewna,że bez względu na to, co zdecydujecie, wszystko się poukłada. Bardzo trzymam kciuki &&&
emka moja córcia, to też ewidentnie córeczka tatusia. Oboje zakochani w sobie bez pamięci
emka moja córcia, to też ewidentnie córeczka tatusia. Oboje zakochani w sobie bez pamięci
Witam po dlugiej nie obecnosci, w srode mialam usg prenatalne, wedlug lekarza z dzieciatkiem wszystko wporzadku, ja niestety zmartwiona, bo z opisu wyczytalam ze : Kosc nosowa - Nie rozpatrywana, nie widzialem, NT 2 mm dlugosc bobasa 70,40 mm , badanie trwalo 1,5 h dzieciatko tak sie ustawialo ze nie bylo dogodnej pozycji do pomiarow przez dlugi czas , mimo wszystko ja na jednym ze zdjec wyraznie widze kosc nosowa (tak mi sie na moj rozum wydaje) , ogolnie bylismy zachwyceni, maluszek skakal, rozpychal sie,ruszal konczynami i probowal ssac piastke, po tym USG lekarza wcale nie zdziwilo ze zaczelam od kilku dni czuc rozpychanie sie bobasa , dzis mialam badanie krwi PAPP-A , wyniki za tydzien, ale niestety automatycznie wyslane do lekarza wiec bede musiala czekac do 18 marca na nowiny. Wstawiam Fotki, powiedzccie czy tylko ja widze ta kosc nosowa ?? Wedlug tego USG przewidywany porod 11 wrzesnia.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
N
nexiss
Gość
Eliane super bobasek, ładnie widać na pierwszym foto Super, że jest z nim/nią wszystko w porządku. Co do noska ja też go widzę, może nie mógł go zmierzyć?