reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
A oto i moj obiecany wczesniej 5cio centymetrowy maluszek :) kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie - 18 marca. ImageUploadedByForum BabyBoom1392759442.748087.jpgCzynnosc serduszka 170 uderzen na minute jak pisalam wczesniej na watku ogolnym. Wg usg jest to 11tydz 2dz :) kruszynka na zywo wyglada wzruszajaco cudownie :) humor od usg nas nie opuszcza :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392759442.748087.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392759442.748087.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 103
A oto i moj obiecany wczesniej 5cio centymetrowy maluszek :) kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie - 18 marca. Zobacz załącznik 611012Czynnosc serduszka 170 uderzen na minute jak pisalam wczesniej na watku ogolnym. Wg usg jest to 11tydz 2dz :) kruszynka na zywo wyglada wzruszajaco cudownie :) humor od usg nas nie opuszcza :)
raz jeszcze serdeczne gratulacje ! piekne zdjecie :)))

MinieMe, Maddlena, cudownie, że wasze wczorajsze wizyty przebiegły tak jak trzeba!! Nie moge uwierzyć, że te nasze maleństwa już takie duże i rozbrykane. Ostatnio kiedy byłam na usg to mój maluch przypominał Muminka. :rolleyes2:
Maddlena, jeszcze musisz koniecznie zdjęciem się pochwalić. Czekamy! ;-)

maddlen czekamy na zdięcie :) jeszcze raz gratulacje zdrowej dzidzi :)

MiniMe rownież Gratulacje wizyty :) rosną te nasze dzieciaczki oj rosną :)

Ależ tu się ruszyło :) wszystkie wkraczamy powoli w ten piękny okres :)
Maddlena, MinieMe, macie za sobą prenatalne :) teraz tylko się cieszyć, gratulacje zdrowych maleństw!
Bubble, aiwpa, gratuluję udanych wizyt i rosnących maleństw :)

reklama
Chwalę się i ja.
Mały człowiek ma już 1,53 cm. Widać pikające serduszko. Tętno wynosi 160 na minutę.
I co najważniejsze krwiak się wchłania i ryzyko jest coraz mniejsze :tak:

Kolejna wizyta za miesiąc na USG prenatalnym :)

Do góry