reklama
Witam Was
Ja dziś już po wizycie, ale dużo Wam nie powiem, bo dostałam tylko skierowanie na badania, które jutro zrobię Lekarz zbadał mnie ręcznie i powiedział, że w środku się ładnie powiększyło czyli postęp od poprzedniej wizyty jest. Tym razem byłam na NFZ więc USG nie mam, muszę się na nie zapisać oraz na następną wizytę bo dziś z nerwów zapomniałam. Gratuluje wszystkim udanych wizyt i życzę miłego dnia, a teraz zmykam na obiadek
Ja dziś już po wizycie, ale dużo Wam nie powiem, bo dostałam tylko skierowanie na badania, które jutro zrobię Lekarz zbadał mnie ręcznie i powiedział, że w środku się ładnie powiększyło czyli postęp od poprzedniej wizyty jest. Tym razem byłam na NFZ więc USG nie mam, muszę się na nie zapisać oraz na następną wizytę bo dziś z nerwów zapomniałam. Gratuluje wszystkim udanych wizyt i życzę miłego dnia, a teraz zmykam na obiadek
maltanka
Fanka BB :)
maddlena rajo super wieści
jej ja mam wizytę dzisiaj na 19 i powoli łapię stresa
jej ja mam wizytę dzisiaj na 19 i powoli łapię stresa
maddlena
No ja też jakos nie mogę tego pojąc, jak to jest możliwe, wizyta bez USG?! To po co iść do lekarza? bez sensu to dla mnie. Ja mam zawsze. i na NFZ!Ja liczę na to, że jutro przyniosę tsk samo dobre wieści jak wy. Gratulacje! Rajo, a dlaczego nie robił USG? przecież to bez sensu chodzić na takie wizyty. W życiu nie przypuszczałam, że takie rzeczy jeszcze się dzieją...
bo to zależy od tego czy lekarz ma usg u siebie jak nie to daje skierowanie i sie idzie gdzie indziej... niestety ..
dla mnie też jest to paranoja ale.. nic nie zrobimy .. na szczęście mój ma u siebie usg i mam robione co wizytę
dla mnie też jest to paranoja ale.. nic nie zrobimy .. na szczęście mój ma u siebie usg i mam robione co wizytę
maddalena śliczny dzidziolek
na na nfz mi w ogóle nie robili usg , i teraz też mówią ze nie i żebym szła prywatnie więc cuż, też uważam za chore
odebrałam wyniki i widzę że znów zaczyna się anemia , w pierwszej ciąży też miałam i chyba znowu będę mieć hematokryt i hemoglobina już poniżej normy a jak u was??
a leukocyty w moczu powyżej normy chyba przez przeziębienie
na na nfz mi w ogóle nie robili usg , i teraz też mówią ze nie i żebym szła prywatnie więc cuż, też uważam za chore
odebrałam wyniki i widzę że znów zaczyna się anemia , w pierwszej ciąży też miałam i chyba znowu będę mieć hematokryt i hemoglobina już poniżej normy a jak u was??
a leukocyty w moczu powyżej normy chyba przez przeziębienie
Ostatnia edycja:
reklama
Alicjaaa85