reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

lilah jeszcze raz gratuluję.
A oto moje prawie 5 cm szczęścia.
Scan.jpg
Nie jest jakieś super wyraźne, ale wszystko ma, rączki, nóżki, główka... Moje małe cudo...

Załączniki

• Scan.jpg
    Scan.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Witam Was :)
Ja dziś już po wizycie, ale dużo Wam nie powiem, bo dostałam tylko skierowanie na badania, które jutro zrobię :) Lekarz zbadał mnie ręcznie i powiedział, że w środku się ładnie powiększyło czyli postęp od poprzedniej wizyty jest. Tym razem byłam na NFZ więc USG nie mam, muszę się na nie zapisać oraz na następną wizytę bo dziś z nerwów zapomniałam. Gratuluje wszystkim udanych wizyt i życzę miłego dnia, a teraz zmykam na obiadek :)

Ja liczę na to, że jutro przyniosę tsk samo dobre wieści jak wy. Gratulacje! Rajo, a dlaczego nie robił USG? przecież to bez sensu chodzić na takie wizyty. W życiu nie przypuszczałam, że takie rzeczy jeszcze się dzieją...

Ja liczę na to, że jutro przyniosę tsk samo dobre wieści jak wy. Gratulacje! Rajo, a dlaczego nie robił USG? przecież to bez sensu chodzić na takie wizyty. W życiu nie przypuszczałam, że takie rzeczy jeszcze się dzieją...
No ja też jakos nie mogę tego pojąc, jak to jest możliwe, wizyta bez USG?! To po co iść do lekarza? bez sensu to dla mnie. Ja mam zawsze. i na NFZ!

bo to zależy od tego czy lekarz ma usg u siebie jak nie to daje skierowanie i sie idzie gdzie indziej... niestety ..
dla mnie też jest to paranoja ale.. nic nie zrobimy .. na szczęście mój ma u siebie usg i mam robione co wizytę :)

maddalena śliczny dzidziolek:)

na na nfz mi w ogóle nie robili usg , i teraz też mówią ze nie i żebym szła prywatnie więc cuż, też uważam za chore :dry:

odebrałam wyniki i widzę że znów zaczyna się anemia , w pierwszej ciąży też miałam i chyba znowu będę mieć hematokryt i hemoglobina już poniżej normy a jak u was??

a leukocyty w moczu powyżej normy chyba przez przeziębienie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja już po wizycie, maleństwo ma 23 m, jest akcja serca i wszystko w jak najlepszym porządku :-)

reklama
Hej:) mój maluch z usg jest 9 dni starszy niż z dat ;) więc jestem 9 tydz i 2 dniu ciąży :) 9 tydz.jpg

Załączniki

• 9 tydz.jpg
    9 tydz.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 88
Do góry