reklama
emalia82
Fanka BB :)
Amelie- cudna fasolka. Niech dalej pięknie rośnie
N
nexiss
Gość
Amaliee super fasolka :-)
EM Ka
Fanka BB :)
piekna !
Fasolinka [/QUOTE]
Fasolinka [/QUOTE]
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
No to i tutaj napiszę o naszej wczorajszej wizycie
Z maluszkiem jest wszystko w porządku, ładnie rośnie, ma już 1.1 cm:-) Termin porodu według gin to 25.09.2014 czyli tak jak ja liczyłam Dostałam skierowanie na badania, następna wizyta za miesiąc;-) Ginka powiedziała też, że mam malutką nadżerkę, ale żeby się nią nie przejmować, bo w ciąży jestem i ona się sama "wyleczy"(dziwne, bo na wcześniejszych dwóch wizytach nikt mi o tym nie wspomniał).
A oto i nasz Bąbelek
Z maluszkiem jest wszystko w porządku, ładnie rośnie, ma już 1.1 cm:-) Termin porodu według gin to 25.09.2014 czyli tak jak ja liczyłam Dostałam skierowanie na badania, następna wizyta za miesiąc;-) Ginka powiedziała też, że mam malutką nadżerkę, ale żeby się nią nie przejmować, bo w ciąży jestem i ona się sama "wyleczy"(dziwne, bo na wcześniejszych dwóch wizytach nikt mi o tym nie wspomniał).
A oto i nasz Bąbelek
Załączniki
No to i tutaj napiszę o naszej wczorajszej wizycie
A oto i nasz Bąbelek
Zobacz załącznik 610843
śliczna fasolinka gratulacje !! fajna data akurat w moje urodziny
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Dzięki dziewczyny
Marina śliczna kruszynka powodzenia jutro)
Marina śliczna kruszynka powodzenia jutro)