reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Ja liczę na to, że jutro przyniosę tsk samo dobre wieści jak wy. Gratulacje! Rajo, a dlaczego nie robił USG? przecież to bez sensu chodzić na takie wizyty. W życiu nie przypuszczałam, że takie rzeczy jeszcze się dzieją...

Tak jest też w luxmedzie. Na wizycie dostaje się skierowanie na usg, skierowania na badania krwi, gin waży i wpisuje poprzednie wyniki do karty ciąży, bada na samolocie (przynajmniej na początku, nie wiem czy później też). Usg jest w innym gabinecie i można się zapisać do tego samego lekarza lub innego.

Maddlena jeszcze raz gratulacje, zdjęcie na pewno nie oddaje tego, co widziałaś podczas wizyty, ale jest niesamowite:happy2:

Smokyeeyes kolejna dobra wiadomość, gratulacje:happy2:

Rajo dobrze, że wizyta wskazuje na dobry przebieg ciąży:happy2:

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie, maleństwo ma 23 m, jest akcja serca i wszystko w jak najlepszym porządku :-)
nie moglo byc inaczej :))) gratulacje !

Hej:) mój maluch z usg jest 9 dni starszy niż z dat ;) więc jestem 9 tydz i 2 dniu ciąży")
gratulacje!!

Chwalę się i ja.
Mały człowiek ma już 1,53 cm. Widać pikające serduszko. Tętno wynosi 160 na minutę.
I co najważniejsze krwiak się wchłania i ryzyko jest coraz mniejsze :tak:

Kolejna wizyta za miesiąc na USG prenatalnym :)
Pieknie - gratuluje ! :)

lilah jeszcze raz gratuluję.
A oto moje prawie 5 cm szczęścia.

Nie jest jakieś super wyraźne, ale wszystko ma, rączki, nóżki, główka... Moje małe cudo...
Maddlena super ze wszystko dobrze wiem co czujlas i o jakiej radosci wczoraj pisalas :)))

Maddalena piękne dzieciątko ;-)
Dla mnie tę wizyty również są bez sensu, bada tylko na lotnisku, waga, ciśnienie i koniec, nie ms e gabinecie usg szkoda

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn! Miło pooglądać chociaż zdjęcia z innych usg w oczekiwaniu na swoje...

reklama
Dziewczyny, gratulacje! wspaniałe zdjęcia, wieści i w ogóle :) teraz tylko patrzeć jak rosną a potem nam pomachają na prenatalnym :D

Do góry