reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

maddlena to nei fajnie szpital postapił,bo to nie było poronienie do 12 tyg. tylko juz spora ciąża więc powinni dokładnie zbadać....bo dobrze by było wiedzieć co było powodem...no ale nie cofnie się czasu,teraz napewno bedzie wporządku

reklama
Elleni to cudowne wieści!! :) o ile się nie mylę, to jako pierwsza z nas masz za sobą usg genetyczne. Ale pocieszyłaś mnie, że byłaś tak wcześnie, bo ja mam też już badanie tuż tuż bo 3 marca i myślałam, że może będzie ciut za szybko :)

wiesz dostać się na nfz nie jest problem (ja już w 4 miejsc sie zapisałam) ale jesli chodzi o prowadzenie ciąży mam pewne obawy....denerwuje mnie sam fakt ze robią tylko 3 usg przez całą ciąże...
ja sobie nie wyobrażam
i to chodzenia na usg do innego miejsca,co to kurde jest,w jednym miejscu powinni mieć:angry:

Sawi ja dostałam się idąć po numerek rano, na bielański mam termin 14.03 dopiero A prywatnie prowadzę równolegle i widzę robaka co miesiąć

Dziewczyny nie boicie się tego genetycznego badania. Mi przed tym samym badaniem to chyba serce wyskoczy, bo już się denerwuje na mysl o nim.

Ano ja się boję i doczekać nie mogę zarazem. Codziennie sprawdzam w skrzynce czy przyszedł do mnie list z terminem badania ale póki co jeszcze nie dostałam. Powinien przyjść na dniach. :sorry:

A nie widać w sygnaturze? 10 tydzień 4 dzień i jak do tej pory maleństwo rosło idealnie wg. tego suwaka ale ostatnie usg miałam ponad 2 tygodnie temu.

elleni gratulacje :)

myśle że każda ma obawy co do badań genetycznych.. ale włąśnie zarazem wszystkie nie umiemy się tego doczekać hehe :)

reklama
Do góry